До колкото знам за комари се пръска вечер след 22.00 часаПървоначално публикувано от svetlin
До колкото знам за комари се пръска вечер след 22.00 часаПървоначално публикувано от svetlin
Тези ще пръскат сутрин от 6 до9 и след обяд 18 до 21
ЗдравейтеИскам да попитам по опитните за следната ситуация.Ако на м.к. с два корпуса се постави празен магазин с изградени пити между корпусите дали пчелите по това време на годината ще пренесат меда от горния корпус в магазина
![]()
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
Най-вероятно неПървоначално публикувано от ludiqmaks
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Няма да го пренесат по което и да е време на годината.
Когато семейството има по два магазина и свърши пашата, почва да сваля от втория в първия. Това - при положение, че сме слагали празния магазин под пълния и има и мед и празно място в първия магазин /над плодника/.
Когато се отдалечи медовия корпус /магазина/ от плодника, сигурно ще почнат да пренасят меда в плодника.
Ще го пренесат... особено ако колегата постави платно или табла с отвори между 1 и 2 магазин или корпус и го надраска или разпечати и намокри.
Най сигурно е като го центрофугира и го налее в питите!! :D
Що имам чувството,че друго ти се върти в главата,да вземеш да си го извадиш тоя мед, и друго не ти трябваПървоначално публикувано от ludiqmaks
![]()
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Ванка май та доблирах нещо ,ама вапроса е да сме полезни на колегата.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))