Това с големите букви си го остави за теб и си го прави, колкото искаш. Аз давам съвет на друг човек и затова препоръчвам -клетка. А защо я ползвам : В някои моменти около пилото на рамката , която тръскам има пресен нектар, който намокря падащите пчели. По тази причина в кошера влизат и по-стари пчели, които могат да убият майката. На всеки е ясно, какво нещо е загуба на майка по това време.
При мен акацията пчелите я използваха за развитие както и ливадната паша.Чак сега изпълниха плодниците и вчера сложих магазините евентуално за липата ама не ми се вярва да съберат нещо.
Накратко положението е такова:
pilo.jpg
Прекрасна шахматна дъска.Нареждай фигурите и да започваме.Един с/у ......колко бяхме тука? Ще видиш зор с/у чорбаджията,защото е математик,а шаха е математика.Перфектна рамка с пило,направо красота.Моите Дадани винаги слагат 2 пръста мед отгоре и тогава пилото.А аз искам от дъска до дъска.Но не ме слушат кератиите,правят си тяхното.Лошото е че са заложили доста маточнициДумкай отводкис тези прекрасни рамки.Успех колега!
И ако си смени тела с някой по качествен - ще е върхът.![]()
Слънчогледа цъфна. Крайно време е роенето да свърши най-после. Днес носеха вече жълт прашец. На всички отворили слънчогледи имаше поне по една пчела.
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))