Да кажа аз. За тез пари, такава сглобка.
В тази тема, основното е можем ли заедно да си потърсим по-изгодни условия.
Мнението си за "старозагорските рамки" ще напиша тук:
http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=209&page=23
Да кажа аз. За тез пари, такава сглобка.
В тази тема, основното е можем ли заедно да си потърсим по-изгодни условия.
Мнението си за "старозагорските рамки" ще напиша тук:
http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=209&page=23
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Някой желаещ за съвместна поръчка за тази година?Не съм говорил със Стара Загора за цена,миналогодишните бяха ок,аз доволен.На мен ми трябват 300 МК и 150-200ДБ. плодникови.
Заралии нямат промяна, и аз съм доволен от съвместната ни дейност.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Чудесно че сте "повдигнали" темата.
В рамките на 1-10 февруари планувам поръчка на рамки и основи, с доставка до Две Могили или Русе. Купувал съм от тези производители и друг път и съм много доволен от качеството им.
Цените са:
Липова рамка, права (без уширител), без значение от размера (ДБ, ЛР или магазинна) - 0.45лв за брой.
Восъчна основа ДБ (от леките) - 1.3лв за брой (може и със замяна, мисля че се доплащаше 0.13лв на брой).
За сега количествата които ще поръчвам (съвместно с 2-3 колеги) са 1500-1600 основи и 1000-2000 рамки.
Ако някой се интересува от производителите да пише на ЛС.
Ако някой иска да се включи, също да пише на ЛС.
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Ако някой ще се включва да казва до края на деня! Утре ще поръчвам.
Георги Корчев се казвам
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))