Колега звънях ама никой не вдига при вас купиха ли го?
Колега звънях ама никой не вдига при вас купиха ли го?
Два пъти съм продавал на въпросната фирма, и не мога да се оплача от тях.
Чел съм и добри и лоши мнения за тях, на кого да повярвш. Впрочем вчера осъществих контакт с тях и ми казаха че преди 2 дена са били в Свищов, след няколко дена пак са в Свищов и селата наоколо. Колко е вярно и колко не е ще разбера до края на другата седмица.
Дайте да се комбинираме с някой от Русе че за 100 тенекии не искат да дойдат да вземат проба!
900 тенекии товарят на камиона. Това е бройката към която трябва да се ориентирате.
Докато пазара е такъв, нищо добро не ни чака. Да се молите и да чакате с месеци да ви развъртат е много тъпо. Има 10- тина изкупвачи. Не ги поставяте в условия на конкуренция. Хващате се за първия който ви е взел проба като "удавник за сламка". В крайна сметка вие сте продавачи и който дойде а стоката първи с парите получава сделка. Ако поставяте нещата на чест (както ви подлъгват) и чакате от един единствен потенциален купувач сделка се прецаквате ЯКО.
В общият случай когато предлагането превишава няколко пъти търсенето на мед, знаете и виждате резултата. Конкуренцията е между пчеларите-кой ще успее да си пласира продукцията. Цената е друга тема. Конкуренция при изкупвачите не съм виждал от както меда беше 5+лв./кг.
Предпочитам да пия от извора.
Я кажете на вас колеги кой ви купи меда и тези Апимел тази седмица идвали ли са при вас
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))