Във форума има хора, които такива неща са изпробвали и изпробват, че ще ти се замае главата. Това не е толкова сложно.
Метода на осакатяването го разясних по горе - когато не искат да си сменят майката и на парцал да я направиш, пак няма да започне самосмяна и то с някакъв маточник, който е от друго място. Дори мисля, че ако се сложат яйца от друг кошер и се премахне майката, направените маточници ще са на собствени яйца, от техния си кошер, а от внесените от вън няма да има заложени.
Какво означава "хаос" в гнездото?
Аз не съм прочел само една книга за да ти назова заглавието и. Знанията ми се дължат на комплекс от много неща. Книги, филми, курсове, практика и т.н.
И на последно място - просто като имаш задачката вземи това лято и пробвай - загуби си ценно твое време за да разбереш резултата и когато се случат нещата по щастлив човек от теб няма да има. А не ние от форума да се чувстваме виновни едва ли не, че не сме пробвали този метод за да ти кажем веднага резултата. Вариантите са много, условията също и даден опит, ако при един се получи, то не значи, че при друг ще се осъществи по същия начин и ще даде същия резултат.