Не знам защо хора с 2 -3 кошера са много компетентни по темата.
Не знам защо хора с 2 -3 кошера са много компетентни по темата.
1200 еврака, всякъде, по-на запад от Сърбия си е смехотворно възнаграждение, даже и да миеш чинии...
те, затова оня ми ти британец (имигрантче във франция де) си пуска обявата по на изток, не по на запад... не съм проверявал, ама съм сигурен, че я няма в британския пчеларски форум таз обявка...
Не мога да разбера защо обръщате написаното както ви е угодно.Някой от Вас можещите и с по 2-3 пчелина обадили се на обявата, поинтересува ли се как стоят нещата, ще има ли и друг персонал обслужващ пчелина дори само за информиция ? Едва ли, никой не го интересува обявата за работа, но не, ние можем и знаем всичко, ще му робуваме на тоя французин.Аз самия съм любител и не разбирам от пчеларство, но ме впечатлява отношението на можещите и знаещите към една обява за работа.
Този пост е редактиран от krasivasi; 28.09.2017 в 22:04.
Чели ли сте приказката за нероден Петко?
Обявата за работа е нещо като индикативна оферта - дава основните параметри и то така, че да привлече точно хората, които ти трябват. Някой сеща ли се какво би станало, ако обявеното заплащане е три пъти по-голямо от посоченото?
Истинските специалисти ще заподозрат измама, а ще се обадят 100 пишман печалбари, дето не са виждали пчела-майка и през плет!
При всички положения, ако някой се обади, той ще бъде основно проверен както за знания и умения, така и за лоялност. А той от своя страна, ако се справи добре на кастинга, ще си постави неговите условия за работата и заплащането.
Това е итерактивен процес и ако се стигне до договор ще е след няколко срещи и пазарлъци.
Човека, който евентуално ще бъде нает трябва да е подготвен, сериозен, надежден и добре мотивиран. Изостави ли те по средата на сезона ще ти се отели вола!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))