Как ще са много тия пари?Сега както се пише, че ще почнат масови проверки по всички пчелини с тия цени на горивата пак ще излязат някой хора на червено.
Как ще са много тия пари?Сега както се пише, че ще почнат масови проверки по всички пчелини с тия цени на горивата пак ще излязат някой хора на червено.
Предполагам, че Друмев има предвид следното:
Като ти се обадят, че идват на проверка- колко ще ти струва Сф-Струпец-Сф за да присъстваш на проверката, ако няма кой друг. Отделно ден отпуск платен или не, ако има възможност. Ами ако в изискванията има документи, които трябва да се вадят в общината/ветр. служба по местонахождение на пчелина, естествено в работен ден и пак няма кой друг да го свърши...
Предпочитам да пия от извора.
1.София - Струпец - София 15-20лв
2. Аз не се занимавам 100% с пчеларство, може би затова не съм позициониран в района на пчелините си. Ако разчитах само на тях за изхраната си, щях да съм при тях 90% от годината. Един био пчелар се предполага, че е професионалист, и ако не е наблизо, то поне не би било проблем за него да бъде там във всеки един момент на нужда.
3. Съдейки от това, което чета и чувам за био пчеларството в България - трябва всяка седмица да ги проверяват!!! Съдейки по "честността и професионализма" на проверяващите - дори и всеки ден да са на проверка - няма да има ефект.
Най- напред е излагация да организирате такъв протест - едно на страна, че нищо от това, което сте защитавали не се застъпва с личните ми интереси, но и ...... за био пчеларите ..... наистина ли?! от толкова належащи въпроси в пчеларството баш за биото намерихте да се хванете.
п.п. нямам нищо против колегите занимаващи се с био - ала да тръгна да протестирам за каквото и да е било био .... е някак крайно неуместно.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))