Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 49 от 169 ПърваПърва ... 3947484950515999149 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 481 до 490 от общо 1685
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Добре де, вкуса е субективно понятие без ясни ограничения! Все пак количеството, което се използва може да коригира киселинноста. Има и мазнина. А тя може и да е олио от тиквено семе, вместо зехтин. Последния у нас е с много съмнително качество, според мен.
    Нали това казах, че трябва да се внимава с него, а не да се ръси на воля. А що се отнася до мазнините и най - вече зехтина би трябвало да си познавач за да си вземеш добър зехтин. А олиото може ли да е от орехи например? Какво ще кажеш?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Тянка, аз съм готов.Хайде на закуската.......с айрянче.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Изображение1935.jpg‎   Изображение1937.jpg‎   Изображение1938.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ачка, аз ти казах- идвай тука при мен ще станем номер едно. Фурнаджии и пчелари. Днес по случай празника, жената измисли следната салата...
    Цедено кисело мляко, с кисели краставици и малко орехи. За вечеря има време- ама ще извъртя една мафиотска пица. Сега пожелавам на всички нови пчеларски рекорди по добив и по- високи изкупни цени! Наздраве!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Тянка,не ставам за хлебар.Много държа на сутрешния(4ч-6ч) сън.Само веднъж съм ходил махмурлия на работа и два пъти неспал.Това преди повече от 25г.От тогава ,ако не съм в кондиция не ходя на работа.Иначе и аз бях на кисели краставички,ама с варен боб и червен лук+сол,зехтин и дом.ябълков оцет.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ачка, напълно те подкрепям с едно уточнение! Не съм хлебар, а ситничар.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Жена ми приготвила огретен. Така! Сложих аз отгоре обилно количество куркума и черен пипер. Тъпча и чета- времето е пивко, във фурната има 3 метра карначета. Така! Е, отиде ми апетита при Ачката! Наздраве, ама с айрян!

Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    , а ситничар.
    А ако ми кажеш и какво означава, цена нямаш.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Юрка за теб винаги! Само ми кажи въпроса ти коректен ли е или шега, че не съм сигурен?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Комшията нахакал една оранжерия с марули и нямат край. Взимаме по една, обаче става по една тава салата! Тази вечер черпя жената за утрешните празници. Със Странджанска ракия. Недялко, поздрави ако знаех че е мехлем...Наздраве, колеги и колежки. Днес черпя не защото съм влюбен, а защото съм загубен!

Сериозно. Даже с помощта на google- то не можах да разбера. За пръв път я чувам. По вашия край имате много интересни изрази,(чатрак, страганак, натокан и т.н.) та ми стана любопитно.

Страница 49 от 169 ПърваПърва ... 3947484950515999149 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •