Тянка, аз съм готов.Хайде на закуската.......с айрянче.
Ачка, аз ти казах- идвай тука при мен ще станем номер едно. Фурнаджии и пчелари. Днес по случай празника, жената измисли следната салата...
Цедено кисело мляко, с кисели краставици и малко орехи. За вечеря има време- ама ще извъртя една мафиотска пица. Сега пожелавам на всички нови пчеларски рекорди по добив и по- високи изкупни цени! Наздраве!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Тянка,не ставам за хлебар.Много държа на сутрешния(4ч-6ч) сън.Само веднъж съм ходил махмурлия на работа и два пъти неспал.Това преди повече от 25г.От тогава ,ако не съм в кондиция не ходя на работа.Иначе и аз бях на кисели краставички,ама с варен боб и червен лук+сол,зехтин и дом.ябълков оцет.
Ачка, напълно те подкрепям с едно уточнение! Не съм хлебар, а ситничар.
Жена ми приготвила огретен. Така! Сложих аз отгоре обилно количество куркума и черен пипер. Тъпча и чета- времето е пивко, във фурната има 3 метра карначета. Така! Е, отиде ми апетита при Ачката! Наздраве, ама с айрян!
Юрка за теб винаги! Само ми кажи въпроса ти коректен ли е или шега, че не съм сигурен?
Комшията нахакал една оранжерия с марули и нямат край. Взимаме по една, обаче става по една тава салата! Тази вечер черпя жената за утрешните празници. Със Странджанска ракия. Недялко, поздрави ако знаех че е мехлем...Наздраве, колеги и колежки. Днес черпя не защото съм влюбен, а защото съм загубен!
Сериозно. Даже с помощта на google- то не можах да разбера. За пръв път я чувам. По вашия край имате много интересни изрази,(чатрак, страганак, натокан и т.н.) та ми стана любопитно.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))