Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 45 от 193 ПърваПърва ... 3543444546475595145 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 441 до 450 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Гроздето е кисело!
    Да кисело е. Не ми допадат.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    https://bulgarianhistory.org/proizhoda-na-bulgarite/

,,Освен това е хубаво да развенчаем още един мит – за славянското море, в което са се „удавили“ българите скоро след идването си на Балканите. Да, славяноезичен народ сме, но твърдението, че славяните са успели бързо да претопят древните българи е далеч от реалните събития, случили се по нашите земи. На исторически език може да кажем, че древните българите идват с култура и икономика на Балканите, което ярко контрастира с картината, показана ни във филма „Хан Аспарух“ например.,,

,,
    Археологичните изследвания, които са направени наскоро, показват че протобългарите представляват между 32% до 60% в ранната българска популация.,,
    "...Според Световен атлас на генетичните смешения публикуван в списание Сайънс през 2014г.
    българите са носители на 2% сибиро-монголски ДНК-частици примесени в региона през 9 век, което според авторите кореспондира с претопяването на прабългарите в завареното население. Според същия анализ чувашите, които също претендират прабългарска връзка, са носители на около 9% източноазиатска ДНК,която е примесена на 3 пъти през различни времеви интервали, като приноса през 9 век е обвързан от авторите със създаването на Волжка България и смесването на прабългарите със завареното, основно европеидно население. Присъствието на тези източноазиатски компоненти в Европа е преценено като последица на преселението на малки групи азиатски номади през ранното Средновековие. В тази връзка, някои учени предполагат, че генетичния принос на прабългарите в двата региона е бил незначителен и на практика днес е трудно установим..."
    Това от "Уикито", пък кое как е...

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    - Мам, как правильно, расизм или россизм?
    - Сынок, если ты не любишь только негров, то это расизм. А если ненавидишь весь мир, то это россизм.
    С какво Русия е показала, че мрази целия свят? И знаем ли цялата истина за "невинната" Украйна?
    Ето един стар репортаж на БТВ, с недотам тотална цензура:
    https://youtu.be/Ke4xJo9Pukw

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    С какво Русия е показала, че мрази целия свят? И знаем ли цялата истина за "невинната" Украйна?
    Ето един стар репортаж на БТВ, с недотам тотална цензура:
    https://youtu.be/Ke4xJo9Pukw
    Какво не ти харесва в репортажа?

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Какво не ти харесва в репортажа?
    Е, ако на теб показаното ти харесва, не знам какво да кажа...
    Просто лъжите, колкото и да се прикриват, накрая излизат наяве...
    https://dnes.dir.bg/svyat/viktoriya-...i-prouchvaniya

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Е, ако на теб показаното ти харесва, не знам какво да кажа...
    Почвам да си мисля, че не си разбрал нищо от горния репортаж. Затова аз ще го пресъздам накратко.
    Украйна води война с Русия за Донецк използвайки ракетни снаряди. По време на война е нормално да се мобилизира населението.
    Обаче на българи и гагаузи от украинска бесарабия не им е приятно да бъдат мобилизирани. Това е равносилно на бунт.
    Нормално е украинците да струпат войски по-близо до бунтуващите се и не виждам нищо ненормално от страна на Украйна.

Просто лъжите, колкото и да се прикриват, накрая излизат наяве...
    https://dnes.dir.bg/svyat/viktoriya-...i-prouchvaniya
    Тука много меко се говори за лаборатории за биологични изследвания. Навсякъде където има наука е нормално да има лаборатории за изследвания.
    Мислиш ли, че в България няма подобни лаборатории. Аз мисля, че щом имаме БАН, няма нищо по-нормално да има лаборатории за всякакви изследвания, включително и биологични. Белите мишки да не се отглеждат за колбаси?

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Почвам да си мисля, че не си разбрал нищо от горния репортаж. Затова аз ще го пресъздам накратко.
    Украйна води война с Русия за Донецк използвайки ракетни снаряди. По време на война е нормално да се мобилизира населението.
    Обаче на българи и гагаузи от украинска бесарабия не им е приятно да бъдат мобилизирани. Това е равносилно на бунт.
    Нормално е украинците да струпат войски по-близо до бунтуващите се и не виждам нищо ненормално от страна на Украйна.
    Тука много меко се говори за лаборатории за биологични изследвания. Навсякъде където има наука е нормално да има лаборатории за изследвания.
    Мислиш ли, че в България няма подобни лаборатории. Аз мисля, че щом имаме БАН, няма нищо по-нормално да има лаборатории за всякакви изследвания, включително и биологични. Белите мишки да не се отглеждат за колбаси?
    45 години комунизъм са си казали думата. Щом не виждаш очевадното. И Господ е безсилен. Всеки от главата си пати. Така казваше моята баба въпреки ,че не беше завършила Харвард .
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Който на каквото иска да вярва.
    https://eadaily.com/ru/news/2022/03/...&utm_medium=pc
    https://dariknews.bg/novini/sviat/ni...nalist-2303418
    Който има глава да мисли.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Почвам да си мисля, че не си разбрал нищо от горния репортаж...
    не виждам нищо ненормално от страна на Украйна...
    Дали?
    https://www.youtube.com/watch?v=CxIARKyYEbE

... няма нищо по-нормално да има лаборатории за всякакви изследвания, включително и биологични. Белите мишки да не се отглеждат за колбаси?
    Щом казваш...
    Интересно, щом всичко е в реда на нещата, защо е тази паника...

"В Украйна има съоръжения за биологични изследвания. Всъщност сме доста притеснени, че руската армия може да поеме контрол върху тях. Затова работим с украинците, за да предотвратим попадането на тези материали в ръцете на руските сили", отговаря Нюланд на въпроса дали в Украйна има биологично оръжие."

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    45 години комунизъм са си казали думата. Щом не виждаш очевадното. И Господ е безсилен. Всеки от главата си пати. Така казваше моята баба въпреки ,че не беше завършила Харвард .
    Мнението ти го намирам за напълно безсмислено. Т.е. "Мъгляво, неясно и в до болка познатия ни стил"! => Комунизма наистина си е казал думата!

Страница 45 от 193 ПърваПърва ... 3543444546475595145 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •