Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 45 от 186 ПърваПърва ... 3543444546475595145 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 441 до 450 от общо 1859
    Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Обезщетение за железницата на барон Хирш .
    А иначе , Източна Румелия се водила автономна област само на книга .
    Властта на Турция в областа е кръгла НУЛА .
    На книга но какво попречи на османската империя да се намеси след този акт. Тъй като е имала такова право на книга.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Здравият гръб на Русия !

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    Аз пък не знам как имате нерви да спорите с тези двамата. Василевса е патологичен лъжец. Купил е един кошер юни месец, но пише пчеларски стаж три години, като го питах от колко години се занимава с пчели пак излъга, крие се зад прокси сървър в Кения (сигурно за да не му открадне някой кошера чудо). Прочел е някакви глупости на някакви мужици и ръси простотия на поразия, а Вие му се връзвате и спорите с него. Даже твърди че заради мужиците сме имали държава, което може да го каже или много глупав човек или патологичен лъжец.
    Нали трябва да правим нещо докато жената гледа турски сериали, а ние сме привършили с прането и миенето на чиниите.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Термо кошера е много далеч от естественото състояние на пчелата. Японския е най-съобразен с това. Пчелата бори а не кошера и ти се обясни ма ти като магаре на лед буксуваш като уазка в сибирско блато.
    Ясно! Значи затова се криеш зад прокси в Кения. Имаш кошер чудо, светия граал за пчеларите и те е страх някой да не разбере къде е и да го открадне. В него пчелите получават супер сили, борят акара термично, борят стършели, гущери и змии. В една килийка хем слагат мед, хем пило, Работничките стават майки и снасят като луди, търтеите чистят, перат готват, правят мусака.

Сега ако кажеш защо лъжеш за пчеларския ти стаж вече те признавам за велик.

п.п. Ако можеш да ми обясниш изречението "ти като магаре на лед буксуваш като уазка в сибирско блато."
    Сега аз като магаре ли буксувам или като уазка. Не знаех, че магаретата буксуват, нали са 4X4. Или така го прочете в книгата на някой руски теоритик. Освен това ако блатото е замръзнало магарето по-скоро ще се пързаля (лъзга).

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    Ясно! Значи затова се криеш зад прокси в Кения. Имаш кошер чудо, светия граал за пчеларите и те е страх някой да не разбере къде е и да го открадне. В него пчелите получават супер сили, борят акара термично, борят стършели, гущери и змии. В една килийка хем слагат мед, хем пило, Работничките стават майки и снасят като луди, търтеите чистят, перат готват, правят мусака.

Сега ако кажеш защо лъжеш за пчеларския ти стаж вече те признавам за велик.

Аз не пиша тук, за да ме смятате за велик казвам си мнението като всеки от вас. Навремето гледах с дядо ми дадан блатчета доста, но после той махна пчелите. Сега започвам на ново с японки, поназнайвам това онова. изречението има изпусната запетая затова, второто сравнение ми се стори по меродавно. Така в моя кошер стършел не може да влезне тъй като височината на входа е 7 мм., японеца го е разчел. Ми търтеите и те под чехъл като Слънчо наш.

Василевсе, колко беше височината на корпуса на тези японки?

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Василевсе, колко беше височината на корпуса на тези японки?
    Моята японка е стандартна т. е 15 см височина на корпуса. Има вариация с 20 см височина, но не съм изпълнявал нея а стандартната.

Ок. Мерси.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    На колегата Василевса глупостите ми идват маааалко в повече с неговите японски,китайски,корейски и тем подобни щуротии!
    Дано, някой по неопитен колега не му се върже на писаниците.Книгите и приказките от сорта тоз ми каза, ония ми сподели не гледат пчели.
    Пчелите ги гледа практиката и опита в смисъл на проба-грешка!

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Аз не пиша тук, за да ме смятате за велик казвам си мнението като всеки от вас. Навремето гледах с дядо ми дадан блатчета доста, но после той махна пчелите. Сега започвам на ново с японки, поназнайвам това онова. изречението има изпусната запетая затова, второто сравнение ми се стори по меродавно. Така в моя кошер стършел не може да влезне тъй като височината на входа е 7 мм., японеца го е разчел. Ми търтеите и те под чехъл като Слънчо наш.
    Василевски, понякога пишеш текстовете като професор, а понякога, като пълен профан. Застани в една от тез позиции за да знаем срещу какво стоим - срещу интелигентен мъж или некомпетентен глупак?

Страница 45 от 186 ПърваПърва ... 3543444546475595145 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •