Ясно! Значи затова се криеш зад прокси в Кения. Имаш кошер чудо, светия граал за пчеларите и те е страх някой да не разбере къде е и да го открадне. В него пчелите получават супер сили, борят акара термично, борят стършели, гущери и змии. В една килийка хем слагат мед, хем пило, Работничките стават майки и снасят като луди, търтеите чистят, перат готват, правят мусака.
Сега ако кажеш защо лъжеш за пчеларския ти стаж вече те признавам за велик.
п.п. Ако можеш да ми обясниш изречението "ти като магаре на лед буксуваш като уазка в сибирско блато."
Сега аз като магаре ли буксувам или като уазка. Не знаех, че магаретата буксуват, нали са 4X4. Или така го прочете в книгата на някой руски теоритик. Освен това ако блатото е замръзнало магарето по-скоро ще се пързаля (лъзга).
Аз не пиша тук, за да ме смятате за велик казвам си мнението като всеки от вас. Навремето гледах с дядо ми дадан блатчета доста, но после той махна пчелите. Сега започвам на ново с японки, поназнайвам това онова. изречението има изпусната запетая затова, второто сравнение ми се стори по меродавно. Така в моя кошер стършел не може да влезне тъй като височината на входа е 7 мм., японеца го е разчел. Ми търтеите и те под чехъл като Слънчо наш.
Василевсе, колко беше височината на корпуса на тези японки?
Ок. Мерси.
На колегата Василевса глупостите ми идват маааалко в повече с неговите японски,китайски,корейски и тем подобни щуротии!
Дано, някой по неопитен колега не му се върже на писаниците.Книгите и приказките от сорта тоз ми каза, ония ми сподели не гледат пчели.
Пчелите ги гледа практиката и опита в смисъл на проба-грешка!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))