Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 43 от 208 ПърваПърва ... 3341424344455393143 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 421 до 430 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не показваме да не го депресираме,ни е такива хубави рамки сега нямаме,но и септември 9та ни е такава

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Недялко Атанасов Виж публикацията
    А сега би ли казал на колко си години,не какво пише в личната ти карта,​а на колко години си ?
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Хайде бъди така добър и отговори на Лалов за възрастта, на която ти сам се определяш.
    ХА ха ,ша ма уморите бре. Сега какво- ще ме купувате ли. И ако съм на 80г. и с бастунка, какво--не струвам тъй ли.

пп. Абе малък съм още, млад, зелен, ще ви гоня доста години във вашите професионални области.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не се закачай с модернизатора,че гледай ти пророкувал лоша година.И може тая рамка да я показваш и 2018г.

Автор
    Регистриран
    12.03.2014
    Пчеларски район
    Асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Що тъй приказвате/пишете/ като че ли за сефте гледате пчели? Ако наистина мислиш така/второто изречение/ трябва сериозно да преосмислеш нещата.Такива маломедни пити имам до 10–15.10.Маломедни,но пълни с пило.Не 1,а 2–3,в средата.После.......после те изчезват,остава една,на която все още има пило.Там е центъра на предстоящото зимно кълбо.Но,това са подробности които не биха те заинтересували.

Интересна теориa
    на тази дата моите семеиства почти са спрели да снасят тотално

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от licho76 Виж публикацията
    Интересна теориa
    на тази дата моите семеиства почти са спрели да снасят тотално

Личо тоя руснак го чета много време в сайта да знаеш не е за подценяване

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Хубав мъж не се питат такива работи.Ами да каже да ли носят нектарец пчелите по неговия край

Автор
    Регистриран
    19.02.2016
    Пчеларски район
    Добруджа
    Туй онуй ама ... бъзикате се с Атанасов , ама той поне показва рамка такава каквато трябва да е - че се нагледах на антрацитно черни рамки . Знам че има " цветови толеранс " ( или както там се казва , изглежда рамката по-тъмна на снимките ( особенно с телефон ) ) ама много кюмюр черни рамки виждам и в тубата и във вибокс ........ ( многоточието е за патогените ) .

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Завишена спрямо чия?
    Ти, що се правиш на умряла лисица бе? Спрямо тия, които се правят у нас. Сега не питай кои са те, че ти още не си излязъл на пазара, а колко още да чакаме.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ти, що се правиш на умряла лисица бе? Спрямо тия, които се правят у нас. Сега не питай кои са те, че ти още не си излязъл на пазара, а колко още да чакаме.
    Чекай колкото ти дупе сака! Ти какво си показал до сега на пазара? Мед от шербет?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Чекай колкото ти дупе сака! Ти какво си показал до сега на пазара? Мед от шербет?
    Охо, ти да видиш, индженерина взел да разбира и от мед, колкото аз от екмек.
    Аз, Господин Павлов, разбирам от пчели и споделям и коментирам мнения в пчеларски форум, а не във форум за космоса! Анадънму! Не съм тръгнал като теб, да се рея в необятни светове. Табелките колко стрували, ама дали стрували? Пчеларските организации какви били? Охраната на пчелините била някаква си и т.н. Айде спри се най-сетни! То бива-бива да си всезнаещ, ама чак пък да се изявяващ като пенкилер, хайде холан.

Страница 43 от 208 ПърваПърва ... 3341424344455393143 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •