Не показваме да не го депресираме,ни е такива хубави рамки сега нямаме,но и септември 9та ни е такава![]()
Не показваме да не го депресираме,ни е такива хубави рамки сега нямаме,но и септември 9та ни е такава![]()
Не се закачай с модернизатора,че гледай ти пророкувал лоша година.И може тая рамка да я показваш и 2018г.![]()
Хубав мъж не се питат такива работи.Ами да каже да ли носят нектарец пчелите по неговия край![]()
Туй онуй ама ... бъзикате се с Атанасов , ама той поне показва рамка такава каквато трябва да е - че се нагледах на антрацитно черни рамки . Знам че има " цветови толеранс " ( или както там се казва , изглежда рамката по-тъмна на снимките ( особенно с телефон ) ) ама много кюмюр черни рамки виждам и в тубата и във вибокс ........ ( многоточието е за патогените ) .
Охо, ти да видиш, индженерина взел да разбира и от мед, колкото аз от екмек.
Аз, Господин Павлов, разбирам от пчели и споделям и коментирам мнения в пчеларски форум, а не във форум за космоса! Анадънму! Не съм тръгнал като теб, да се рея в необятни светове. Табелките колко стрували, ама дали стрували? Пчеларските организации какви били? Охраната на пчелините била някаква си и т.н. Айде спри се най-сетни! То бива-бива да си всезнаещ, ама чак пък да се изявяващ като пенкилер, хайде холан.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))