Ред казваш? Преди време тоя дето ти сочи надолу обиждаше на деца. Като гледам все още си дрънка тъдява.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Добре ,че има гравитация , иначе щяхме да оакаме Космоса .
Толкова ли е трудно мненията да са обрани, премислени и неутрални към личността на опонента в даден спор? Според мен е въпрос на желание. Ако започнем да се обиждаме, на какво ще заприлича форума? Или си просим диктатура от страна на модератори и собственик? От форума научавам много неща и съм благодарен за това. Надявам се и за в бъдеще да е така.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Всеки има начин на изразяване на мнение,но някой изразяват себеси.
Йорданеско Друмалеско.![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Ти гледай първом, да научиш пчелите, кога, как и колко. Че да не ти мрат. Послем, се научи как се продава мед. Пък чаак тогава може да се опитваш да ми даваш наклон на...това дали ще влизам по сайтове и какво ще правя. Ти си никой, за да определяш кой ще дрънка по сайтове и кой НЕ.![]()
Олееее. Тези студове, по никое време, съвсем ви побъркаха бе хора. Влизаме тук за отмора и разнообразие. След такива тежки думи това за някои няма да е така. И защо?
https://youtu.be/uVK1uSkPBfQ Това само заради Атанасов го показвам.![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Абе ефтиното си е ефтино - колкото и ниско-технологично да е то!!...затва, като сбера парички ще си купя един Лисън, че да ми е мирна чутурата, и да не откривам топлата вода са ен-ти път по най-трудния начин.
В момента има 17 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 17 гост (и))