Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 42 от 101 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 411 до 420 от общо 1002
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Не може да се включваш, преди да сме я пробвали. Запази малко за форумната среща! Ако е харна, тогава става!
    Тянка, отпечатвам буренце -30 литра.Мога ли да се включа?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Може Бат Венци, ти си майстор! Ако пуснеш и клип, на отварянето- още по добре ще направиш! Да ни се възрадват душичките!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Не може да се включваш, преди да сме я пробвали. Запази малко за форумната среща! Ако е харна, тогава става!
    Братле,как предлагаш да я пробваме?То по "преразказ" не става.То и аз съм 180см,95кг със сини очи,ама верваш ли ми....

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от vlado 9 Виж публикацията
    Има ли някаква друга подробност или да зареждам???

Има една подробност.Пробвал съм вино от стафиди-нямам думи да го опиша.Донесе го един сицилианец(домашно).Иначе за ракия от стафиди не мога да кажа,но за да се сварят стафидите на ракия,най-напред трябва да станат на вино-демек да ферментират.Така,че........

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ачка, ако на масата има от твоите специалитети и аперитиви ще ти повярвам всичко! Не бой се, много съм доверчив, да знаеш! Айде, почвам работата- довечера повече лакардии...

Заслужил Автор
    Регистриран
    25.06.2013
    Пчеларски район
    Брезник
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Има една подробност.Пробвал съм вино от стафиди-нямам думи да го опиша.Донесе го един сицилианец(домашно).Иначе за ракия от стафиди не мога да кажа,но за да се сварят стафидите на ракия,най-напред трябва да станат на вино-демек да ферментират.Така,че........
    .........да го оставя на 23-24 захарност ?По принцип алкохола който ще се получи е е същия като градус-количество ,но при по високата захарност би трябвало да стане на добро винце след ферментацията .Така ,че .....ще го оставя с 24 захарност ,пък и стафидово винце може да опитаме.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    След последната прогноза за времето, и това което е останало май, че отива в раздел спомени !

Явно края на света е добре режисиран, ами наздраве с това което не е доизветряло още !

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Май.ата му на края, Ванка! Ами давай да дръпнем, на последната права с ракията, манджата и третото! Щото финала е зад завоя, и не виждам колко аджеба остава до него! Най- важно е да не пострада настроението ни, защото всичко почва от притеснение и тегоби. Наздраве!

Последната слана съсипа всичко що е по двора.Включително и джанките.Разсипа ни ракията.Сега ще чакаме на македонското грозде.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Венци,сега е моментът да събереш матРиАл за ракия-АКАЦИЯ.Тъй де пелите,като не могат да се възползват пълноценно от нея,поне да влезе в работа(акацията)...Наздраве!

Страница 42 от 101 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •