Първоначално публикувано от
Mateev
Не знам откъде измисли твоята статистика за катастрофите в Щатите, но моята е истинска и вярна. Годишно в България умират средно по около 1000 човека от ПТП. За 65 години, колкото е средната продължителност на живота на един човек, умират около 65 000 човека от катастрофа. При 6.5 милиона население това прави
ТОЧНО 1% ОТ ПОПУЛАЦИЯТА, или един на всеки сто човека в рамките на живота си ще умре от катастрофа.
Ето ги моите доказателства:
http://dokkpbdp.mvr.bg/Statistics/default.htm
Според тях процента на жертвите в България за 65 години дори е по-голям от 1%, но аз закръглих числото за по-лесно помнене. Няма как да ме убедиш, че в Щатите случаите са 10 000 пъти по-малко. Публикувай твоите доказателства, за да видим откъде си ги взел твоите данни.
Ха-ха - автомобилите били безопасен транспорт. Откъде го измисли това? Та по пътищата на земята са загинали повече хора, отколкото във всички съвременни войни, които периодично се водят тук и там. Жертвите по пътищата през последните 65 години са 2 пъти повече от всички жертви през втората световна война. Това смятал ли си го? А жертвите по пътищата откато е измислен автомобила са повече отколкото всички жертви от всички войни в цялата човешка история.