Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 4 от 14 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 31 до 40 от общо 131
    VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    При още една обида ще говоря с Матеев за отнемане правото ти на писане във форума!!!
    Към кого персонално е обидата? Някъде да си виждаш името в това изречение? Констатацията ми е приципна.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Към кого персонално е обидата? Някъде да си виждаш името в това изречение? Констатацията ми е приципна.
    Деменция ли те гони, че за всяко изречение си допълващ поста? Правилата на форума са ясни или би следвало да са такива за всеки имащ високо мнение за себе си, еле пък ти.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Е де, пак започна с обидите към пчеларите. Честно казано не мога да те разбера. Появи се ей тъй от нищото във форума, вероятно защото ни обичаш и с огромното желание да ни помагаш, надявам се без комерсиални цели. Нали така или нещо бъркам?! Подпичкваш се до едно време с нас, след което събираш доста напрежение в себе си и започваш да обиждаш. Това, което си казал и са го потвърдили още двама - незнам какво е. Сега аз да те питам - Какъв е твоя интерес от това, което предстои - заплащането на пчеларите за опрашване?
    Кой е тук персонално обидения пчелар? Посочи ми го поименно!
    Относно интереса - отговора е тук:
    .......... Аз в опрашването нямам интереси. Заплащането за него е в интерес на пчеларите и те плачат за него от години. Дано се получи!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Кой е тук персонално обидения пчелар? Посочи ми го поименно!
    Относно интереса - отговора е тук:
    Този, който нарече смръдльо!
    BGжаргон
    смръдльо
    1. смрадлив индивид; някой, който мирише лошо, смърди 2. обидно и принизяващо определение – показва силно пренебрежителното отношение към обекта; също и в директно обръщение.
    Стига се прави на умряла лисица
    И защо трябва да те убеждавам? Някакъв смръдльо твърди нещо без да го докаже, а аз да доказвам обратното. Дума срещу дума и вярвай в каквото искаш! Това, което аз казвам го потвърдихая още двама.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Този, който нарече смръдльо!
    BGжаргон
    смръдльо
    1. смрадлив индивид; някой, който мирише лошо, смърди 2. обидно и принизяващо определение – показва силно пренебрежителното отношение към обекта; също и в директно обръщение.
    Стига се прави на умряла лисица
    И кой е той, цитиран поименно?
    И да, този, който разпространява измислици и недоказуеми неща в публичното пространство за мен е такъв! Въпрос на принципи, без значение дали това е пчелар или министър. Ясно ли се изразих или ти трябват още уточнения?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    И кой е той, цитиран поименно?
    И да, този, който разпространява измислици и недоказуеми неща в публичното пространство за мен е такъв! Въпрос на принципи, без значение дали това е пчелар или министър. Ясно ли се изразих или ти трябват още уточнения?
    Не се оправдавай! Едно е ОБИДА, друго е това, което казваш - измислици. Първото е от ясно по-ясно, докато второто се нуждае от доказателства. Та второто, не е оправдание за първото. Това е моята теза, ти докажи обратното.
    Ти отдавна си се доказал в пчеларските среди като арогантен тип, който с изявите си показва своята безпринципност. Да, може би сме доста под твоето интелектуално ниво, но не сме добитък, който да обиждаш. Аз, каквото е нужно, отдавна го разбрах за теб, има няма 7-8 години.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Не се оправдавай! Едно е ОБИДА, друго е това, което казваш - измислици. Първото е от ясно по-ясно, докато второто се нуждае от доказателства. Та второто, не е оправдание за първото. Това е моята теза, ти докажи обратното.
    Няма какво да се доказва. Обидата е персонална. Посочи ми конкретния човек тук, към когото е насочена обидата. Или твоите разбирания за са колективна обида или колективна вина?
    И да се оправдавам??? Боже упази!
    Предлагам мода да заключи темата. От чисто информационна се превърна в лична разправия.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Няма какво да се доказва. Обидата е персонална. Посочи ми конкретния човек тук, към когото е насочена обидата. Или твоите разбирания за са колективна обида или колективна вина?
    Не се мъчи да бягаш по тъча! Факт е, че ти нарече колега СМРЪДЛЬО и няма как да се опревергаеш, задавайки безсмислени въпроси.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Не се мъчи да бягаш по тъча! Факт е, че ти нарече колега СМРЪДЛЬО и няма как да се опревергаеш, задавайки безсмислени въпроси.
    Кой колега имаш в предвид?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Кой колега имаш в предвид?
    Защо задаваш отговори?
    Аз на назидателни въпроси и такива, за които задаващия въпроса знае отговора не отговарям - принцип бре.

Страница 4 от 14 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •