Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Ето че тук се раминаваме. Аз ти говоря за пчелин/и от който може да се издържаш а ти ми говориш за любител пчелар. Не ме разбирай погрешно нямам никакво намерение да се заяждам с когото и да е било. Ще ми е много интересно да прочета защо си против субсидирането ако го намериш сподели го ще съм ти благодарен (това не го казвам с ирония)
Най-вероятно ще си против материала, като ти чета възгледите, но обещах. Не трябва да се гледа само моментния келепир.
https://www.expert.bg/news-407804.html
Дано грешиш. Видях хора от моето село прости кравари какви ферми направиха и какви трактори закупиха. Надявам се наистина да не си прав. Земеделците от 100дк. Вече гледат по 10000дк. Богати или не, създадоха десетки работни места. Това е моето виждане. Искам и в пчеларството да е така. Не съм пчелар заради субсидии, а защото ми харесва да гледам даже бих казал обичам.
Ами точно там е проблема, видял си на практика как става. 100 човека по 100 дк. обработвали. Дават субсидии, единия скача на 10000 другите....аут. Предния ден 100 селяка с по една крава, на следващия един със 100 крави. Точно това видяхме и ние. Всичко това е благодарение на "справедливото" разпределение на субсидиите. От сърце пожелавам в този сектор да не е така.
Само че не беше така. Върнаха на 100 човека по сто декара. Те не ги обработваха, взе ги бившия председател на ТКЗС-то. Ако не той, взе ги партийния секретар или председателя на АПК-то. Това преди субсидиите. Постепенно им ги изплати и сега са негови. По нашенски.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))