ЕЕЕЕЕЕ много готино колега успех и много берекет.![]()
Благодаря подобно.
Който си може ,го може!!!
Колеги извадихте ли мед от акацията,никой нищо не пише,доволни ли сте?Аз тази година съм много доволен от акацията извадих по 1 магазин с мед от нея бистър като сълза , втория ми магазин още не е запечатан сигурно до края на седмицата ще го запечатат.
аз съм доволен от 2 семейства извадих 50 кг, даже са с 2-3 отгоре ама тях не ги броя че съм ги заделил за едно нещо. можеше и по добре да е при мен ама пуста младост и неопитност. иначе меда е супер на който и да подарих до сега по буркан викат че не са яли по хубав мед. може и да ме сполъгват малко за да им подаря по още 1Първоначално публикувано от Lazrov
В Берковица липата започва да цъфти.Миналата година пак около 20 юни започна разпукването.За разлика липата акацията закъсня с 5 дни.
Силата присъства там, където работи мисълта.
Поздравления ,Стане.....И при мен акацията даде добър добив....от 22 години съм пчелар но такъв добив от акация за пръв път имам....
Пашата беше много силна .За няколко дни напълниха плодника и единия магазин и започнаха да мислят за гората, не беше така само при мен и други познати го споделиха.По сред паша правих отводки за да ги изведа от роевото настроение и слава богу успях.При поставянето на втория магазин надникнах и в плодника при някои от сем. имаше снесени яйца в маточните чашки сигурен признак за роево настроение.Поставял съм основа за градеж вечерта в 17.00ч на другия ден на обяд беше изградена.Всяко сем. ми изгради по 3-4 плодникови допълнително и по един магазин с рамки.Не очаквах подобно нещо.Първоначално публикувано от Даниел Йорданов
Силата присъства там, където работи мисълта.
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))