Ще я отварят програмата за млад фермер 12 000 000 евро ще се раздава, но в приложението на заповедта е описано за какво ще се дават пари. За пчели не е споменато даже, само за трайни насаждения и зарзавати.
Остава само пчеларската програма...
Ще я отварят програмата за млад фермер 12 000 000 евро ще се раздава, но в приложението на заповедта е описано за какво ще се дават пари. За пчели не е споменато даже, само за трайни насаждения и зарзавати.
Остава само пчеларската програма...
т.е ние пчеларите няма да се възползваме сега от 112 ...![]()
От 21.11. до 21.12.2011г. ще се приемат документи по Мярка 121 като ЗАБЕЛЕЖЕТЕ:Първоначално публикувано от petia8804
-кандидати,одобрени за финансово подпомагане и изпълняващи проекти по Мярка112
което ще рече,че могат да подават заявления само хора,които вече са одобрени по програма Млад фермер и си изпълняват проектите.
Днес така ми обясниха от Съвети по земеделието.
Значи тези дето се нагушиха, има и изключения,изхарчиха парите и дайте сега да ги подпомогнем допълнително, че тука има едни пари за наши хора.Първоначално публикувано от syzi
Отговориха ми също,че тези,които били одобрени като Млади фермери,не можели да си изпълнят точно плановете,не им стигали парите,та ,за да не се наложело да връщат парите щели да ги подпомогнат ,за да успеят с проектите си.
http://www.dfz.bg/bg/prescentar/novini/ekop-7-8-/
Предложенията по Мярка 121 са 11 на брой, с общ размер на субсидията близо 1 884 000 лв
е нали 12 000 000 лв са за 112 ?
къде отиват др пари?
ц ц ц
По мярка 121 дават предимство на бенефициентите по мярка 112 ( Млад фермер), тъй като голяма част от тях имат заложено в бизнес плана си и модернизиране на стопанството по мярка 121. Та затова така е написано, а не че само тези които са получили пари по Млад фермер могат да кандидатстват и по Модернизиране (121).
Точно това и на мен ми обясниха.Първоначално публикувано от syzi
Petia8804 привет ! Ти си един млад , интелигентен и очевидно много информиран човек и ми е безкрайно интересно как си гледаш кошерите ? Какви технологии ползваш , какви техники , какви резултати постигаш ? Ще пишеш разбира се в подходяща тема , щото шефовете тук са строги . Сигурен съм че и на други колеги ще им е интересно и ти благодаря предварително .
И аз съм от любопитните. Но се въздържах да попитам, че тук някои са много докачливи. А Петя не я познавам и да неби и тя да е от тях. wink;Първоначално публикувано от jordanov
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))