1500 гарант влизат у комбито
1500 гарант влизат у комбито
Да ,да 4200:8=525 ,ама пиши за пред враговете 5-6 бр.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
В комби събрах 750 рамки и можеше поне още два пъти по толкова. Говоря за рутови рамки.
То от тоя деминимис файда няма по 3 лв и 45 ст на кошер и данък като им платиш така че не си заслужава въобще. Иначе по темата и ние в началото ги взехме по 35 ст после направихме още една поръчка дойдоха на 38 ст без ушерение, сега на каква цена ги взимате
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Здравейте, има ли още желаещи от Бургас за старозагорските рамки?
не е ли по добре рамките да са от липа какво ще кажете колеги
Като ги гледам рамките от Стара Загора, единственото нещо, което не ми харесва е, че страничните летви не правят сглобка с долната или горната летва. Когато страничните летви са с уширение, би могло да образуват сглобка с горната летва. Долната летва, ако е малко по-тясна от страничните, може също да има сглобка. Когато няма такава сглобка, често пъти ми се е случвало след сглобяването на рамката, горната летва да не е успоредна на долната. Този проблем е най-видим при плодниковите ДБ рамки. Имам такива впечатления от рамки от други производители. От тези още не съм купувал и нямам впечатления по този въпрос. Нека който ги е ползвал, да сподели.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))