Здравейте, как мога да изтрия дадена тема поради това, че вече не е актуална.
Благодаря!
Здравейте, как мога да изтрия дадена тема поради това, че вече не е актуална.
Благодаря!
Пишеш на някой от модераторите или администраторите.
По този повод съм писал няколко пъти на лични на модераторите,не да изтрия а да променя заглавието на темата но без отговор sadsmile; ?Първоначално публикувано от syzi
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Може колегата да е преценил,че не трябва да се променя заглавието.
По повод горното изказване на потребителя hari, му се отправя забележка за неетично и неколегиално поведение.При следващ подобен случай, ще има и по-сериозно наказание.Първоначално публикувано от hari
Много бавно ми се зареждат страниците. Само при мен ли е така?
И при мен е така
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
И при мен от много време е така![]()
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
При мен страниците са наред, но немога да отварям снимки/да ги правя по големи като кликна на тях/
Искам да насоча вниманието на администрацията на форума, относно потребителя gillan.
Нарушава правилата на форума - използва вулгарен език, отправя нападки и груби обиди към участниците на форума, пропагандира идеи с дискриминационен характер на етническа основа.
Надявам се модераторите и админите на форума, да вземат отношение, за да не се стига до по-сериозни и неприятни ексцесии.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))