Много добре те разбрахме, какво имаш предвид. Явно за теб, ние сме "втора ръка" пчелари и не заслужаваме качествени рамки.
Това всеки може да го има, но на малко по виска цена.
Не на 40 - 50 ст. както повечето ги търсят.
Ти показваш само отношението си към сънародниците си, което е отношение като към второ качество хора.
Аз съм малко тъп и не схванах към какво да се стремим? Към качество или количество? Аз до тук качество не видях! Само количества се показват, това с количествата и "китаиците" го могат :D но качество не гарантира wink;Първоначално публикувано от fermdimi
Защо смяташ. че хората занимаващи се с пчеларство в България са с еднакви (малки) финансови възможности?Първоначално публикувано от fermdimi
Скоро Владислав изказа намерение да си прави бутикови кошери. преди време друг колега, сподели че си прави кошери от орех. И не са единствени с подобни кошери. Те дали ще си сложат, червиви рамки, като тези които скоро бяха показани, произведени в Якоруда?
Предполагам си чувал БЪЛГАРСКАТА поговорка "За всеки влак си има пътници."
За да избере човек, той трябва да има - право на избор. Иначе не става.
Първоначално публикувано от fermdimiМисли така, защото знае колко плаща на работниците си. Също така знае колко плащат неговите колеги в бранша на работниците си и какви осигуровки се плащат.Първоначално публикувано от yuri
Колега защо не покажеш някоя рамка та да видим и ние качество???
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))