мисля че темата трябва да бъде почистена довечера за да си остане само за това за което е предназначена....
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Напротив - публичните личности СА ДЛЪЖНИ да осигурят публични телефон и мейл за контакт. Как едни могат да го правят, а други не могат. Точно криенето е първия ярък признак за некадърността на дадената публична личност. Като не иска да го безпокоят лично, да си наеме скретарка и да даде нейния телефон и мейл. Някой обаче е ДЛЪЖЕН да приема всякакви опити за контакт и да отделя достатъчно време на всеки един човек, пожелал контакт.
Лъва се показа.
Откровена лъжа, после опит да се вменят някакви задължения на избраните, но странно от позицията на какъв? Моите контакти ги имат хората, които са ме избрали. Представлявам тях. Жалък напън, колега. Вижда се колко си бесен и се чудя защо?
Оставям собственика на тази трибуна да се вихри тук.
Евден, ми има и телефона и мейла. Ако искаш питай го, ще ти го даде.
Успех
Пак се почва старата песен на нов глас. В крайна сметка на кого и защо да вярваме. Чета, чета уж не съм много тъп ама.......
Да, така е, точно така трябва да бъде. Съгласен съм. Но... Но преди около седмица в Германия се разрази скандал за откраднати от хакери лични данни и телефонни номера на видни личности и политически лидери от Германия, даже имаше и разследване на тамошната прокуратура. Ако те чуят неолибералите, ще те наврат в ..., абе те си знаят. И да питам, може и да съм нахален, ама ще ми простиш. Ти лично би ли написал директно тук и сега личния си телефонен номер? Ако бях на твое място, със сегашния ми акъл, аз не бих. Виж, ако си променя общественото положение и мисленето, със сигурност ще придобия твоите намерения.
Новите 6 лидера са самоизживяват, че са легитимно избрани. В действителност избирането им е силно прибързано и претупано, без да бъде даден шанса на всеки един пчелар или организация да си каже мнението. Например от Габровската организация никой не е канен, но това не им попречи в писмото си до министъра да напишат, че и Габровци са гласували за тях. Това е просто една лъжа, написана в официален документ, но аз тактично си трая - само мир да има. И в един момент Ростислав започва да подскача и аз не знам за какво. Ако наистина иска да е лидер, още от сега да започва да свиква, че ще има и критики към него, при това част от тях ще са несправедливи. Аз живея с години с такова отношение на пчеларите към мене, а сега Ростислав започна да подскача от първия намек. Нещо не е наред …..
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))