Е ти май вече си се разчупил
до 100 лв. на семейство
от 100 до 200 лв. на семейство
от 200 до 300 лв. на семейство
от 300 до 400 лв. на семейство
от 400 до 500 лв. на семейство
от 500 до 600 лв на семейство
повече от 600 лв. на семейство
под 1 лв./кг
между 1 и 2 лв. / кг
между 2 и 3 лв. /кг
между 3 и 4 лв./ кг
между 4 и 5 лв. /кг
между 5 и 6 лв./кг
над 6 лв./кг
Е ти май вече си се разчупил
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Аз карам на мечти вече 4 години, но нека да не забравяме, че хляба и сиренето струват пари, и че валяка на действителността безжалостно смачква всеки един мечтател с големи илюзии .........
На теория пчеларството изглежда много печелившо, а на практика е една бездънна черна дупка, в която можеш да налееш всичките си спестявания и целия си живот (като труд), без да получиш нищо като краен резултат. Те черните дупки си го имат това свойство - всичко поглъщат и нищо не пускат навън.
По принцип аз бих се намесил в тази тема и бих ви публикувал професионални счетоводни данни за действителните реалности в пчеларските сметки, но се безпокоя, че цифрите няма да ви харесат, и пак ще ме разпънете на кръст. Вече имам комплекси от този форум, когато трябва да публикувам информация, която не ви харесва, и която разбива дълго градените пчеларски илюзии.
С най голямо удоволствие бихме разгледали тези счетоводни данни тя и без това темата доста се смали .
Давай Матеев, и по добре на кръст, вместо да те сочат с пръст, че си премълчал ! Иначе всеки дори и тайно си е направил бакалските сметки и на сухо си преглъща "успехите" ! Пустата любов по някога ни води към дъното, ама любов ! Малко са бившите които след 5,10 или 50 г. са си казали: сметката куца! Всяка работа, респективно бизнес е свитък от илюзии, въпросът е какво точно се търси, а разочарования всеки ден и от всякакво естество ! То сиренето вярно е пари, но явно краварите и овчарите не си правят и те сметката, защото като ги гледам и те боси ходят ! Други са проблемите и всички ги знаят !
Това е доста любопитен въпрос , и аз да добавя една питанка ( не към Матеев а към всички ) - колко време отделяте седмично за пчелите/пчелина си ?
Много хора пишат за цената на труда , 22/23 раб. дни на месец - колко от вас ги отделят само за пчелите ? или работим по толкова само да лъжем НАП и МЗХ
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))