Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Не ми дава да избера файлове за качване от компютара.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Уж модераторите на линия, а отговор нанайси.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Някакво развитие по темата има ли? Щото и аз не мога да качвам снимки. А също като пиша, бавно ми изписва буквите, интервала си премигва, аз си натискам клавиатурата а буквите не се изписват.
Няма как администраторите или модераторите да ви помогнат с този проблем, защото той си е ваш личен проблем, а не проблем на форума. Има 1 милион възможни причини - как да разберем коя точно е при вас, за да ви посъветваме правилно. Със същия успех можете да напишете във форума "Колата ми не работи, кажете какво да направя?". И на този въпрос за колата също никой няма да ви отговори.
Мога да ви дам няколко общи напътствия, които могат да помогнат в 90% от случаите:
1. Инсталирайте си последна версия на Java.
2. Върнете Default настройките на вашия браузър
3. Сменете браузъра с друг
4. Огледайте компютъра си дали не сте замазали нещо. Вижте в Event логовете за грешки.
Със сигурност форума работи добре на прясно инсталирани компютри с прясно инсталиран браузър. След това потребителя обикновенно започва да прави мазали по компютъра си, като тегли от интернет и инсталира всякакви FREE програмчета за щяло и нещало и си ги инсталира заедно с вирусите и троянските коне в тях. Един бог знае тези програми къде какво записват по регистрите и какви промени правят по системните файлове и по настройките на браузъра ви.
Това е за съжаление истината и като системен администратор на над 300 компютъра в 99% от случаите на нещо неработещо съм се натъквал именно на ЗАМАЗАНИ КОМПЮТРИ благодарение на смели експерименти с разни програми от интернет. Диагностиката на проблема обикновенно е трудна и в много редки случаи сме успявали да почистим замазаните компютри. В повечето от случаите се е налагало преинсталация на компютъра.
Та във вашия случай със сигурност говорим за ЗАМАЗАН КОМПЮТЪР, но как да разберем кой от милионите възможни мазали сте направили точно вие и вашия инсталиран софтуер.
Едно е ясно - след като на над 90% от хората във форума качването на снимки работи, значи проблема при вас е свързан с вашия личен компютър. Виж ако се сгафи нещо с форума масово по всички компютри, тогава вече трябва да търсим проблема при нас.
Има още един вариант за лична помощ - елате на място, донесете компютъра, и тогава някой IT специалист има шанс да открие проблема. Но сега дистанционно няма как - все едно да се опитате дистанционно във форума да да получите диагностика на повредената си лека кола или цветен телевизор.
Ето какво ми показва моя Internet Explorer при качване на картинка. Картинката по-долу е качена с него.
Capture.JPG
Ето какво ми показва Google Crome при качване на картинка. Забележете, че прозореца изглежда по друг начин, но въпреки това работи. Картинката по-долу е качена с Google Crome.
Capture.JPG
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))