Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 4 от 20 ПърваПърва ... 2345614 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 31 до 40 от общо 200
    Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Цитат Първоначално публикувано от iuli1971 Виж публикацията
    ...
    можеше просто да напишеш, че нямаш отговор

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Би ли пояснил на по- бавно загряващите като мен, как по-точно му извиват ръцете с газта...
    Или само си говорим?...
    като сриват икономиката на руZия.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Измами сигурно има. Винаги и навсякъде властта и кинтите ги влапат. А Тръмп как стана президент? Още се чудят. И кой насъска тълпата към Белия дом? Аз лично му чух думите. Забрави ли времето, когато политическите вицове се разказваха тихо, на ухо? Баща ми е жив и може да се върне още по-назад, да ти разкаже за правата и свободата. Много бързо забравят някои!!! Сочиш Канада... Защо не посочиш някоя скандинавска държава? А аз да ти припомня ли другата страна на монетата, Северна Корея? Безсмислено е да идеализираме нещата. Обикновено хората бягат, емигрират за да се спасят или за да живеят по-добре, да получат повече възможности. Към кои страни има такъв поток и към кои няма? Който иска да хване и пише. И това е от години. А Пешо, Гешо и Нешо са заменими и залязват според волята на народа в демократични държави. Така ще стане и с Трюдо. Само Путьо и още няколко такива са вечни. Да си ги търпят, щом им харесва..

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    Измами сигурно има. Винаги и навсякъде властта и кинтите ги влапат. А Тръмп как стана президент? Още се чудят. И кой насъска тълпата към Белия дом? Аз лично му чух думите. Забрави ли времето, когато политическите вицове се разказваха тихо, на ухо? Баща ми е жив и може да се върне още по-назад, да ти разкаже за правата и свободата. Много бързо забравят някои!!! Сочиш Канада... Защо не посочиш някоя скандинавска държава? А аз да ти припомня ли другата страна на монетата, Северна Корея? Безсмислено е да идеализираме нещата. Обикновено хората бягат, емигрират за да се спасят или за да живеят по-добре, да получат повече възможности. Към кои страни има такъв поток и към кои няма? Който иска да хване и пише. И това е от години. А Пешо, Гешо и Нешо са заменими и залязват според волята на народа в демократични държави. Така ще стане и с Трюдо. Само Путьо и още няколко такива са вечни. Да си ги търпят, щом им харесва..
    Румба утре 21 май е шестия поход за мир.Макар и от Европата някой да казаха, че тия походи са опасни аз не мисля така щото нормалното състояние е мира.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Румба утре 21 май е шестия поход за мир.Макар и от Европата някой да казаха, че тия походи са опасни аз не мисля така щото нормалното състояние е мира.
    Много хубаво го каза, бат Жоро! Нормалното състояние е мир!

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Много хубаво го каза, бат Жоро! Нормалното състояние е мир!
    Да, Гошето е прав и не за пръв път...

"Ако е възможно, доколкото зависи от вас, живейте в мир с всичките човеци." /Библ/

А защо толкова се мъчат да ни докажат, че това е погрешно?!
    Защо трябва да се оставяме да бъдем насъсквани един срещу друг заради чужди интереси?!! От същите тия, които целенасочено насъскаха Русия и Украйна една срещу друга и знаеха предварително, че Русия ще нападне защото не и оставиха избор.
    Така или иначе ние сме доста страничен и вероятно необективен наблюдател и най-далновидното, което можем да направим е да помислим преди всичко за собствения си народ и държава (нали все пак за това са създадени държавите...)

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Само Путьо и още няколко такива са вечни. Да си ги търпят, щом им харесва..
    То вече и да не им харесва, пак ще си го търпят, че автократичния режим не пита. 20 години го гледат самодържавеца, а дори не се мръднаха да гласуват, баш същата апатия, от която си патим и тук. Първите месеци на войната бяха последния им шанс, сега вече е късно за каквото и да е, путин ги закопа за десетилетия напред, и въобще постави генерално бъдещето на руZия под риск, и със много неизвестни.

Автор
    Регистриран
    21.05.2015
    Пчеларски район
    Плетена.общ.Сатовча.1000н.в.
    Два ник нейма регистрирани в един и същи ден с проджендърска пропаганда.

п.п.Я да ви видим пчелините...

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Това говори много лошо за България. Жалко.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2023-05-22 00-15-02.png
Прегледи:      33
Размер:	402.4 KB
ID:	12101

Име:	Снимка от 2023-05-22 00-35-34.png
Прегледи:      31
Размер:	483.7 KB
ID:	12102

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Това говори много лошо за България. Жалко.

Име:	Снимка от 2023-05-22 00-15-02.png
Прегледи:      33
Размер:	402.4 KB
ID:	12101

Име:	Снимка от 2023-05-22 00-35-34.png
Прегледи:      31
Размер:	483.7 KB
ID:	12102
    Позорно. Някъде тук споменах, че тези 'мирни' протести се яздят удобно, но нека мир да има.... За няколко дни ни видяха тъпотията отвсякъде. Първо ни разнесоха с цирка "тиквата и каскета", сега и това. Нали се сещате, че не случайно на протеста е попаднало такова количество боя! Кои имат интерес от това? Възрожденците под наем, какво правят там? И оня... Сидеров II. Малко по-начетен, но същия ултрас. Срам ме, та ме боли, че преди години гласувах за този фанатик.

Страница 4 от 20 ПърваПърва ... 2345614 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •