Ми от много мерак до там го докарахПървоначално публикувано от alex74
!
Ми от много мерак до там го докарахПървоначално публикувано от alex74
!
Само пило. Може и с пчелите, но трябва да прилагаш техники за уеднаквяване на миризмите.
Изтръскваш рамката и я слагаш в другия кошер.
Рамка с пило и пчели, когато правиш отводка.
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
Ясно Евгени,само пило!Абе ще направите от мене пчелар.... :D маиче!
Преди застудяването,при прегледа имах пило,колкото две цигарени кутии.След застудяването пилото беше запечатано,но нямаше прясно.Възможно ли е майката да е спряла яйцеснасянето поради по-ниските температури?
И при мен беше така при прегледа на 29 ти. Днес погледах пак и е започнала отново. Просто температурите на откритото поле бяха паднали доста края на март![]()
Откраднаха ми и трите кошера,но въпросът ми е следния: 1.Останаха ми 38 запечатани пити с мед.2.Моделът на кошерите е Роже Делон.Дали да го извадя за хранилките или да го оставя така и да го разпечатвам за новите отводки/ако ги намеря/.Благодаря Ви!
И Роже Делон ли крадат вече–ужас,трагедия,война .Пази питите.Откъде си.Аз съм от Луковит,ако си от близко имам кошери Делон и може да измислим нещо.
Благодаря ти .От София съм но съм се изнесъл в искърското дефиле.
Не майката командва парада, а пчелите /и пчеларя с действията си/. Може пчелите да са изяли част от яйцата и ларвите, за да изхранят другата част от ларвите, ако е нямало прашец на правилното място. Това може да е обяснението, че е имало само запечатано пило в определен момент, примерно.
Или не е имало вода, за да бъдат захранени яйцата, примерно.
Работата е там ,че изобщо няма яйца или ларви.Възможно ли е да са изяли всичко?Времето е много скапано и не мога да направя нов преглед.
В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))