Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 387 от 496 ПърваПърва ... 287337377385386387388389397437487 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,861 до 3,870 от общо 4956
    VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Изгледах с интерес видеото от Плевен. Направи ми добро впечатление г-н Стефанов управител на Йот ги вал - Камбурово. Първия изкупвач който публично призна, че и те (изкупвачите) не са" цвете за мирисане" и че и те месят. За съжаление тяхната фирма първа спря да изкупува тази година. Сега работят и дават добра цена за висок полен на монофлорни медове.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от icofly Виж публикацията
    Ама купуват,ако има кой да им се върже.
    Аз им се вързвам, но ги няма никакви.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Извинявам се,че така се вписах в питането ти!

Потребител
    Регистриран
    15.06.2012
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Как да потърсят, а има ли какво да предложат. Спомена се за 40% проблемен мед, твоето мнение какво е?

Да не изкупуват само проблемният мед!
    Тогава можем да говорим, че българският мед е нещо повече...
    Мисля, че всеки трябва да си носи кръста, а не покрай сухото да гори и мокрото. На някои им се услади инвертчето, на други ни загорча.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Изгледах с интерес видеото от Плевен. Направи ми добро впечатление г-н Стефанов управител на Йот ги вал - Камбурово. Първия изкупвач който публично призна, че и те (изкупвачите) не са" цвете за мирисане" и че и те месят. За съжаление тяхната фирма първа спря да изкупува тази година. Сега работят и дават добра цена за висок полен на монофлорни медове.
    Аз, в съботния ден на плевенското изложение, проведох непринуден разговор с него, от който останах с добро впечатление. По стечение на обстоятелствата, не съм продавал мед на тях, но съм преговарял.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от krasimir2006 Виж публикацията
    Мисля, че всеки трябва да си носи кръста, а не покрай сухото да гори и мокрото. На някои им се услади инвертчето, на други ни загорча.
    Мокър-сух , виновен -невинен, така става. Вече ще се изследва за изкуствена инвертаза и нещата ще си дойдат на място, но засега ще "изгорим".

пп. Това изследване май е скъпо и затова са луднали по БИО.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Техен търговски представител Садин Терзиев ми каза,че изкупуват само Био!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Изгледах с интерес видеото от Плевен. Направи ми добро впечатление г-н Стефанов управител на Йот ги вал - Камбурово.
    Обърна ли внимание на въпроси от залата. Искаха да им се купува меда на качества -І, ІІ , а може и ІІІ. Това само българин може да го сътвори.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитирам сам себе си. Явно полудявам.
    Като се замисля нещата които Стефанов сподели странно много се препокриват със споделеното от Матеев от една среща в министерството където изкупвач беше "навил бушоните" на администрацията и бяха луднали че произвеждаме некачествен мед. Дали всъщност точно той не е ходил в министерството?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитирам сам себе си. Явно полудявам.
    Като се замисля нещата които Стефанов сподели странно много се препокриват със споделеното от Матеев от една среща в министерството където изкупвач беше "навил бушоните" на администрацията и бяха луднали че произвеждаме некачествен мед. Дали всъщност точно той не е ходил в министерството?
    Този дето е "навивал бушоните", е Стефан Стефанов и тогава го оплюхме, но май е бил прав.

пп.съвпадение на фамилиите.

Страница 387 от 496 ПърваПърва ... 287337377385386387388389397437487 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •