Ако не се бъзикаш още малко,image.jpgimage.jpgimage.jpg Снимките не съм ги правил с цел освен да се забавлявам и имам колега който се е захванал с пчеларството,та да има малко снимков материал.А пчелните майки ми са само от самосмяна и то избрани от мен семейства.Тази година под сайванта влязоха 2 роя не от мойте, защото още не бях ги занесъл.Така че догодина, живот и здраве ще имам здрава база за сравнение.
Странна технология.
Гледах ги одеве снимките сега пак ги гледам и се чудя за КПД на тия безделници дето кръстят ръце на прелките по една или друга причина.
Ама като чета постовета на човека не е вчерашен признавам че не съм дорасъл за тази технология.
П.П.Сега прочетох последния ти пост за самосмяната чел съм нещо такова че семейства с естествена самосмяна предават това си качество на следващото поколение и май има нещо вярно ама все пак е чудна работа ама знае ли човек.
Този пост е редактиран от Георги 1974; 07.08.2017 в 21:35. Причина: Допълнение
Пизо, това ЛР корпуси ли са или ДБ? Беше писал преди, че работиш с три корпуса ДБ.
Това са ЛР.Преди 30 и кусур години си купих ДБ -8бр .Зимата си направих 8бр ДБ с 2 корпуса и по 2 магазина,които магазини сдвоени използвах пак за корпус.Преди да си купя кошерите бях изчел всичко каквото имаше за четене и бях решил твърдо че с-та ще бъде ЛР.Но преминаването от ДБ в ЛР се проточи,това изобщо не ми попречи ДБ да ги гледам ротационно.Още едно уточнение кошерите ми бяха стириопорни,в момента последните мохикани са 4
А пробвал ли си тези три корпуса да са ти са само пило(плодник) и отгоре да сложиш още три корпуса най малко за мед?
Този пост е редактиран от tarty; 08.08.2017 в 06:58.
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))