Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 373 от 677 ПърваПърва ... 273323363371372373374375383423473 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,721 до 3,730 от общо 6768
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Рости, ти направо им разказа играта на някой хора в тоя форум. Толкова време загубиха да пишат, че не е възможно такова развитие на семействата, а ти за капак снимки. Сега ще кажат, че горните са празни.
    Ех tarty, ти все едно падаш от Марс. На бройката кошери която има rosty_sz, тези на двете снимки са капка в морето. А във всеки пчелин има и рекордьори и слабаци/празни/. Та никаква игра на никой не е разказана.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    С една майка без подсилване.
    Готино, но отзад много ниски.

Рости, ти направо им разказа играта на някой хора в тоя форум. Толкова време загубиха да пишат, че не е възможно такова развитие на семействата, а ти за капак снимки. Сега ще кажат, че горните са празни.
    Кефиш, колко семейства са така, дори и да е истина.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Тези ги смятам много лесно. Осем рамков ДБ с магазин и ЛР корпуси. Магазина остава за зимата, корпусите са=на две тенекии мед.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ех tarty, ти все едно падаш от Марс. На бройката кошери която има rosty_sz, тези на двете снимки са капка в морето. А във всеки пчелин има и рекордьори и слабаци/празни/. Та никаква игра на никой не е разказана.
    Защо, някой казват, че три коруса ЛР стигат на кошер.

Заиграх се да изрязвам снимките, но не мога да ги кача ако не го бях направил. Първата е от 02.05.17, а втората е от 31.05. 17111111.jpg

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Защо, някой казват, че три коруса ЛР стигат на кошер.

Заиграх се да изрязвам снимките, но не мога да ги кача ако не го бях направил. Първата е от 02.05.17, а втората е от 31.05. 17
    Тук не разбирам какво искаш да покажеш? Че кошера е висок, че му е добра боята, или че е висока тревата? Питам сериозно.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Това е втората снимка IMG_20170716_230649.jpg Всички останали кошери са по ниски с един до два магазина.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Да покажа на не вярващите, че е възможно такова развитие на семейство рано пролетта и то не на един, два а на всички.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Да покажа на не вярващите, че е възможно такова развитие на семейство рано пролетта и то не на един, два а на всички.
    tarty, като гледам и виждам какъв е деня и на двете снимки, като гледам прелките, като гледам тревата пред тях, като гледам колко пчели излизат от кошерите и си мисля, че си ги сложил тези корпуси само да се подпираш. Ако този кошер е пълен както ми говориш, в този слънчев ден пред него трябва да има 3 /три/ метра опашка.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Винаги съм се чудил от къде идват тия 10 рамкови рояци при мен.След видяното вече знам./шегувам се/

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Определено това са изключения и са 1-2% от общата маса. Просто при тези са минали противороевите мерки добре и не се е наложило делене или роене. Бройката на такива рекордьори може да е значително по-голяма ако роенето не съществуваше ама то тогава и само от такива щеше да има смисъл защото цената на меда щеше да е мега смешна (не че сега не е ).
    Правя и едни експерименти с двусемейни които се превръщат в двумайчини за слънчогледа и след това се трансформират в две много силни отводки и силно основно семейство ама ще видим какво ще стане. Тях не съм ги снимал ама днес може да ги щракна. На 6 корпуса са и преливат от пчели. Миналата седмица им взех по два корпуса мед и остана по още два. На единия сложих един празен (стана на 5к-са),а на другия два празни(остана на 6 к-са). Работят се задължително от двама човека, но ти се "напълва душата" като ги отвориш.

Страница 373 от 677 ПърваПърва ... 273323363371372373374375383423473 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •