Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 369 от 807 ПърваПърва ... 269319359367368369370371379419469 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,681 до 3,690 от общо 8061
    Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Остави го. Той работи в полза на форума. Трябва гориво за локомотива.
    Да те послушам ли??????? Или да продължавам това което обещах лятото?Какво да ти кажа,аз съм редови тук,ама не мога да си оставя магарето в калта.Настъпят ли ме неоснователно,тъпча до равно със земята.
    Казваш гориво за локомотива.Ако локомотива дъни и брикети,то тогава би станал за гориво на локомотива Ни.Не ангажиращо лично мнение.Пък може и други подлъгани колеги да си кажат мнението и ето ти нова скорост на локомотива Ни.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Да те послушам ли??????? Или да продължавам това което обещах лятото?Какво да ти кажа,аз съм редови тук,ама не мога да си оставя магарето в калта.Настъпят ли ме неоснователно,тъпча до равно със земята.
    Казваш гориво за локомотива.Ако локомотива дъни и брикети,то тогава би станал за гориво на локомотива Ни.Не ангажиращо лично мнение.Пък може и други подлъгани колеги да си кажат мнението и ето ти нова скорост на локомотива Ни.
    Карай както си знаеш. Емотиконата подсказва настроението на поста ми.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    И аз съм така, но не трябва да се бърка двигателя с вътрешно горене с парния двигател.Има и по мошни двигатели.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Гогол не му се сърди има време да се развие човека само работа си му требва.
    Късно е Данчо! Липсват му първите седем години на примата,иначе и той би се приел от всички за хомо сапиенс.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    По коледа стават чудеса.Може и да има късмет.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Емотиконата подсказва настроението на поста ми.
    Затова и аз карам в същия дух,доо.......о.Знам ли?Може и до второ пришествие.Позволи ми мод и ме извини,че тук ще отговоря и на моя приятел Данчо,но ще се натрупат много мои един след друг.
    Данчо,има по–мощни двигатели,но те не работят с брикети.Искат нещо по–качествено и калорично.А в цитираното гориво тези екстри липсват.А ти пиши по–често,за да ти благодаря по–често че си ми помогнал,макар и индиректно като този път.Благодаря ти Данчо.Приятел в нужда се познава.Лека нощ и на двама ви!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Пак не се притеснявай. Те и приматите са способни да подаряват,така че,действай смело.Ще го приемат и от примат,дори ще са благодарни и на подгласниците ти/2бр./
    Голяма активност тази вечер, хубави емотикони, на фона на думите, които си писал. Явно си смесил пак яко, ракията с виното.

пп .Имаш някакви спомени за мен, но си спомни и това, което ти писах тогава. Имунизиран съм от такива, като теб.Не се хаби.

Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Голяма активност тази вечер, хубави емотикони, на фона на думите, които си писал. Явно си смесил пак яко, ракията с виното.

пп .Имаш някакви спомени за мен, но си спомни и това, което ти писах тогава. Имунизиран съм от такива, като теб.Не се хаби.
    Е това не трябваше да го пишеш. Сега ще те накара да му изчислиш пропорцията. А после ще ти обясни колко вино и ракия си има и какви.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Е това не трябваше да го пишеш. Сега ще те накара да му изчислиш пропорцията. А после ще ти обясни колко вино и ракия си има и какви.
    Дано да не заспа до 23.00

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Танасе, Танасе ти май само за наденицата си тука.

Страница 369 от 807 ПърваПърва ... 269319359367368369370371379419469 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •