И телефона е стар и прави много лоши снимки. Направих 20 снимки и като се прибрах в къщи майката я има само на 5, другите е усяла да избяга.
Също и местя телефона защото гоня майката и се отказах по едно време, след някой ден като ги захранят добре и стане тромава ще е лесна за снимане.
То поне да имаше количестово да се занимамвам с проби, полени и т.н. При това ограничено количество си го пускам за акация „на промоция“ до изчерването му и те така.... Иначе отводките и аз ги храня и то с твърда храна и се родих - за 20 дни отива една питка от 500гр преди сипвах по 300 мл сироп през ден и ми беше писнало от сваляне и слагане на капаци...
При мен започна война срещу търтейте. От всеки кошер ги влачат на вън живи или мъртви. Отводките се оплодиха на време, за слънчогледа всеки кошер ще получи инжекция от по няколко пити запечатано пило.
Този пост е редактиран от Nik_m; 04.06.2017 в 20:19.
Lenovo_A1000_IMG_20170603_171113.jpg.....
Отводки
Според мен е сложил твърда храна,затова е махнал преградата.
През телефона се вижда зле и може и да си прав. Евентуално снимката показва колко са гладни тези отводки, с не колко са се удавили.
Изглежда започна стабилизиране на положението. Мед в магазините още няма, но си личи по поведението на пчелите че има някакъв принос. Иначе оплождането на майките върви прекрасно за сега 46 оплодени, даже ще има и за продаване![]()
Вчера бях на пчелина, а днес отворих тези в града. На пчелина положението е вяло. За сега по-значителен принос на по няколко рамки има в добрите кошери - с червеникъв оттенък. Другите работят предимно за себе си. В Видин положението е съвсем различно- която и рамка да хванеш - тече. Липата е в разгара си, а и каталпата не си е казала последната дума. Подхранвам 2 пъти седмично новите семейства - 29 бр., за да се включат за слънчогледа. Освен в тях заселих и 9 разервни в РФ корпуси, но към момента не всички са се оплодили, защото са различни партиди. Общо взето годината върви по-добре от предходната.
Keep Walking...
В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))