Не това няма да хване декиш.Щом нашите кошери са на държавата и нямаме пари да ги гледаме да им ги върнем пред парламента.Закараме им 1к им ги харизваме да видим как ще се оправят.Поне място и охрана ще имат.![]()
Не това няма да хване декиш.Щом нашите кошери са на държавата и нямаме пари да ги гледаме да им ги върнем пред парламента.Закараме им 1к им ги харизваме да видим как ще се оправят.Поне място и охрана ще имат.![]()
Незнам какво ще се постигне, но май нищо, защото не се знае какво се иска. Искат пари - ОК, но кой дава пари ей тъй - бадева. Пчеларството не може да се сравнява със зърнарството, по простата причина, че едното може да се механизира, а другото - не. Май по удачно е да се протестира и лобира поне за опрашване, ама кой ли го е еня. ОВЦЕ сме. Всеки гледа от камбанарията си. Пак го натяквам - по същия начин стояха нещата и с табелките, дето се пънеха като "костичка на дупе", защото щели да се охарчат пчеларите. Дрън-дрън. Охарчиха ли се като дадоха някоя друга стотинка за табелки, които до някъде възпряха злоупотребите. Хайде стига толкова, че да имам материал и за друг пост.![]()
Проблема е друг другари и другарки,господа и госпожи.Къде бяха нашите лидери когато даваха по 200лв на декар да гледаш тикви,а на пчелно семейство 3 лв?Аз ще отида на протеста да ги подкрепя.Гледай след година две са ни задължили да сме БИО ПЕЛАРИ.![]()
Ами аз ако бях лидер щях след такъв гаф да натисна малко педала.То трябва да знаят кога да поискат.То и мойто дете се луканка иска ама всеки път не му режа да не напълнее много.Ама как се радва като му резна 2 резенчета и посредата тънинка филия.
![]()
Тук ли да ти отговоря или в ''изчистената'' тема? За мен е без значение.
Евалла за децата!Ти си Българин и ако всички бяха като теб,сега нямаше да се пляскаме по кълките и да мислим как да разрешим демографския проблем на България.А за магистратурите–бош–лаф след 90г.Колко дипломи искаш да ти покажа за завършена магистратура.След 4–5 месеца и си магистър по каквото поискаш,Всичко е възможно,стига да цакаш с асо пика в белота.Така мислим ние,отпреди 90–те.Ти к,во ще кажеш?
Сега си мисля за протеста, ама знам, че хич няма да ми харесате мислите.Аз от моя лидер ( дето го нямам ) бих искал да тропне на жълтите павета и да викне : стига с тези програми, стига с тези субсидии.
Вече има свръхпроизводство и няма кой да изкупи меда.
Има мед още от 2016г. Боже грях си докарах, като знам що народ чака мерки Х,Y.Z.
![]()
В момента има 29 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 29 гост (и))