Че какво пречи да махне саксията и да сложи 2-3 зелки или зелено домати за трушийка.Сега му е сезона.
Хубаво беше да се знае и обема на бурето.Да но покаже снимка жената за да предположим колко е.Аз залагам за 80-100л, че е.
.
Соске пищингяс бате модернизатор, мой да съм ц...н,а ма и аз съм ора.Не кириз кви обръчи от жилязо има.
![]()
Мерси,но пак усещам иронията в думите ти.Вие знаете отговорите на въпросите ни ,а си траете.Защо?Трябва ли да минем и ние е по вашия път?
Делта, уважам те защото си мислещ пчелар, но поведението ти напоследък силно не ме кефи. Незнам какво ти стана (предполагам някой те е издразнел яко) , но си станал труден за понасяне. Надявам се да не се обидиш от тези думи, а да си вземеш бележка и си го изкарай на този който те дразни, а не да ни тормозиш всички.
Благодаря.
Сакън,не я изпивай!Моля те! Ще кажеш –Защо? Ами защото тука има един колега който следи с колко промила алкохол в кръвта пишеш.Промилите ги измерва телепатично,спец е.И после отсича–Когато алкохола говори и боговете мълчат.Така,че внимавай да не те нагрочи за алкохолик,отива ти лятото по кюспети.Ставаш алкохолика на форума.
Нали така др.Цветков,Ю.?Май вече не ти се отговаря,след като разбра че си сгрешил.Ама аз все ще те питам,дори и чрез индиректни постове,като този.Докато не направиш необходимото.
Въпроса не е към теб колега nikawr.Благодаря за написаното от теб,но не съм съгласен с крайното ти заключение–от тези супер мини нуклеуси не излизат качествени майки.Излизат,и то какви!Зависи какъв е бил стартера–отглеждач на майчилата.
Извинявам ти се колега,че използвам поста ти за да попитам друг колега и да му напомня за себе си.Принуден съм за това деяние от самия него.Извини ме,моля!
Гогол, пак те питам: Какъв ти е проблема?
Добре, не си Коста Желев, моя грешка, а и той не пие.
Та г-н Георги Илиев от Ямбол, след толкова не разбран пост като твоя какво да си помисля. Ти си този който се хвали, какво и колко си имал за пиене. Ами пий си го. Няма да ти броя чашите. Но като пишеш, преди да го публикуваш, поне прочети какво си написал. Предполага се, че все някой ще се опита да го прочете.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))