Имам чувство, че ми скачате.Хайде сега, няма си мерим форумите.
Още много требе да пишете за да стигнете този.
Ама като гледам нещо ви се загуби устрема, та ще видим.
![]()
Имам чувство, че ми скачате.Хайде сега, няма си мерим форумите.
Още много требе да пишете за да стигнете този.
Ама като гледам нещо ви се загуби устрема, та ще видим.
![]()
Атанасов приятелю.Тук не става дума за мерене.Аз напримерно пиша и в двата.Като зная пиша, като не зная си трая и само чета и се уча.Но не може да сме демокрация и ако активно участваш в някоя важна тема да ти прегрее телефона от обаждания да спреш да коментираш.
Е не следиш постовете на г-н Дончев значи.Той точно това писа днес.Да има толерантност м/у писането на различни хора във форума.Мен да си ме прочел да обидя някой.Може със шегитеси да съм го направил, но пряка обида никога няма да си позволя.Макар, че се водя тук за най гулемия простак и спамажия.
![]()
Защо тук в Pchelari.com под името на Дамян Дамянов пише Модератор. Не че ми пречи, ама ми е любопитно.
П.П. Само при мен ли се вижда така или при всички.
Може Матеев да му го е оставил за добре свършената работа - като почетно звание.![]()
То може и да е празно сега, но след като изреже отгоре дъното спокойно може да си сложи и зеле за кисело.Дето са вика 2-3 зелчици за да има за на Ачката джоланчето.
![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))