Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 351 от 496 ПърваПърва ... 251301341349350351352353361401451 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,501 до 3,510 от общо 4956
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    Здравейте,

Реми, туй ми беше мисълта. Никой не идва в страната ни да ни "прави богати". Идват те да се обогатяват. Защо големите фирми
    изнесоха производствата си в Тайван, Хоно-лулу, и................? Не им е изгодно да плащат по техните стандарти! А при нас минават "сеакви нумера". Това, че някой/някоя фирма дава по-високи заплати, ???????????????? Как да ги сравним? Лукойл?
    С нивата на заплатите у нас, или на запад? Не съм на ясно какво и колко вземат, но съм сигурен, че е в пъти по-ниско от съответният труд на другите!

Поздрави, Г. Георгиев
    Така е Георги, аз знам от опит!

Тайната им е "АКО МИНЕ" и искам, да науча младите да държат печено, и да дават да се разбере, че "НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ".
    Както, каза стария, "Пазари са трудно , та да ти и лесна работата!"

Целта ми да образовам младите щот виждам, как поради липса на опит , кураж, и самочувствие, лазят пред тез, дет не заслужават и с у..й да ги посочиш.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    Иран .ще купуват за Иран.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Целта ми да образовам младите щот виждам, как поради липса на опит , кураж, и самочувствие, лазят пред тез, дет не заслужават и с у..й да ги посочиш.
    Да не си прероденият- Улянов.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Sakar Виж публикацията
    А как го изпрати? Че и аз исках да изпратя до роднини в Берлин, но куриерите ми отказаха. До миналата година нямахме такъв проблем.
    По хора. Опаковка, разфасовка и транспорт ги договорихме с нетърпеливите получатели
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    Ясно. Явно от няколко месеца Германия е забранила вноса на мед на дребно.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Май-май, не само на дребно.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Германия няма право да налага подобни ограничения. Движението на стоки в рамките на ЕС е свободно и освободено от мита.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    А как го изпрати? Че и аз исках да изпратя до роднини в Берлин, но куриерите ми отказаха. До миналата година нямахме такъв проблем.
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Германия няма право да налага подобни ограничения. Движението на стоки в рамките на ЕС е свободно и освободено от мита.
    Не е само Германия, и за Великобритания отказват куриерите да вземат, било ново изискване от скоро, ама май ще се окаже, че не идва от Германия или Великобритания, това ново изискване/забрана, ами от някъде много по-близко(там от където раздават "шамари" на такива като Янис - гърка, или спъват дребните изкупвачи, които купуват за износ но са без преработвателни предприятия)...

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Да не би да е заради забраната да се возят със самолет течности, гелове и т.н. вещества в туби, буркани, флакони и т.н. съдове?
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Куриерските фирми масово използват наземен транспорт.

Страница 351 от 496 ПърваПърва ... 251301341349350351352353361401451 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •