Бъзикаш ли се? Аз бачкам без було и да ме ужилят пчели не се подувам и ме боли за 1-2мин. Ако ме ужили оса е ужас (много рядко ми се случва). Подувам се и ме боли два-три дена. Затова винаги съм мислел, че осите имат по-силна отрова. Може на пчелната да съм свикнал и да не реагирам.
Не се бъзикам.Така пише.
За колко време по принцип преминава отока от ужилване? Една ме шибна между веждите, та вече повече от ден, отока набира сила, вместо да спада, та станах като Хелбой, или аватар.![]()
Е там няма прошка. Ще се подуеш качествено. Аз имах два дни на разположение да заприличам на човек и да отида на работа. Химията намалява реакцията на имунната система. Пих алергозан и два дни сеналагах с кърпи пълни с натрошен лед. Прогледнах и отока спадна и се разсея доволно, а ми даваха проглеждане на третия ден. Удара беше на 3 - 4мм под долната мигла. Всичките ми предишни опити с разни мазила при мен имат много по-бавен ефект(ако въобще го има). Смятам, че терапията 'студено топло' има много добър, бърз резултат .
Мхм, гадното е че се надувам и под очите и покрай тях. Все си мислех че държи по 2-3 дена, ама май ще е повече при мен. Не знам дали леда ще има ефект някакъв, освен да отида до болницата да ми ударят някоя инжекция и да се оправят нещата, понеже алергозана май е безсмислен вече.![]()
За това говоря...
IMG_20170704_071114.jpg
Симпатяга!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))