Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 337 от 683 ПърваПърва ... 237287327335336337338339347387437 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,361 до 3,370 от общо 6828
    Наистина е рано като се замисля но годината ми е слаба и няма много паша

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от nikolai_kn1979 Виж публикацията
    То излиза че най добре магазините да останат върху кошерите. Но като попитам някой познат пчелар за този вариант ме гледа като извън земен
    Не им се връзвай те така си гледат а я попитай как трябва и защо така трябва а не по тоя начин.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Сложи ги под корпуса, пчелите ще си ги пазят.
    Е стига де...кви съвети давате. Мен лани тука един дет му прайте четки налево и надесно, ме направи на МАТ и МАСКАРА що съм си сложил магазините под плодниците...... МАНИ-МАНИ...

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Хи хииии явно съм спицялен щом тоя сал на мене ми прай забележки....... Нема втори шанс за пръво впечатление..... Викат лафаджийте.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Наистина е рано като се замисля но годината ми е слаба и няма много паша
    Върни ги засега по кошерите. Пък даже и да няма принос в магазините поне ще имат обем....жегите тепърва започват...... Пък до зимата ще решаваш къде ще ги държиш.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Не става под корпуса моите кошери са Дадан блат .Въпреки че са чисто нови дизайна им е стар.Интересното е че в магазина ми ги дадоха за най добрите
    Миналат зима оставих магазините отгоре. Рамките в плодника бяха 10 от12 възможни. Не махнах крайните, а разредих на равно всичките. Само че е добре в магазините да няма въобще мед,защото понякога се качват зимата в тях.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    при нас го правят с фазер и найлон да оставят магазините по кошерите разликата е 2 градуса в кошера

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Е стига де...кви съвети давате. Мен лани тука един дет му прайте четки налево и надесно, ме направи на МАТ и МАСКАРА що съм си сложил магазините под плодниците...... МАНИ-МАНИ...
    Аз съшо винаги през зимата държа магазините под плодниците. И не само магазини, но всякакви други празни корпуси - по 1 че и по 2. По принцип всичкия ми инвентар винаги е на пчелина - и лете и зиме, само където го подреждам по различен начин.

Ползите от това са следните:
    1. Не мисля за молци
    2. Не се чудя къде да съхранявам през зимата една огромна камара от 4000 корпуса
    3. Икономия на транспортни разходи

Потребител
    Регистриран
    09.03.2015
    Прибирах новите кошери на новото място и се появи един от съседите...пчелар... и ми заяви леко зачервен: "Момче не трябва да слагаш кошери тук.Тук върлува американски гнилец" . За да не се нерви му казах, че ги оставям временно в постройка и като се кротна го попитах как са пчелите му.Каза, че са горе долу добре.Явно при него не върлува американеца...И като цяло всичко беше намек да не нанасям там.Има ли някакви изисквания за отстояние на пчелин от пчелин.Нашите са на 50-60 метра един от друг.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Това го решава ветеринаря дошъл на оглед. Всеки пчелар ще те гледа накриво, като да си му бръкнал в джоба и си му взел пачката пари. Ако е някой с по-широк мироглед може и да се се зарадва на конкуренцията :-) :-) :-) :-)

Страница 337 от 683 ПърваПърва ... 237287327335336337338339347387437 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •