бат тянко, хубаво че имаш лек за всяка болка. Браво!
бат тянко, хубаво че имаш лек за всяка болка. Браво!
От едно сутрешно предаване с елементи на хумор.
"Погледнете простора с прането - чорапи, чорапи, чорапи.
И само секс, то затова само чорапи.
Няма време да си обуе гащите та да ги изцапа."
-Докторе болен съм от сифилис.
-И как разбра?
-Ами сутринта отидох по малка нужда.Накрая го изтръсках и "главата" му падна в гърнето.
Когато започнах да се уча от форума, едва правеше 99 човека макс. Е, аз като един хоби пчелар, продължавам да се уча от настоящия форум. Ама сега виждам, че честичко минават покрай нас по над 300 люде! Проблема на обидените, които не спряха да мрънкат, се решава много лесно. Да си направят тема- Само за стари кучета. И да си стоят там. Хич да не обръщат внимание на нас, начинаещите спамаджии! А най- малкото да помислят не е ли обидно, тяхното отношение към новите? Лично аз съм обиден, от изказвания от типа- няма ни вече, аз съм от първите и ти кой си че да ме питаш? Ако форума бидейки по- чист, от моите постове ще е, съм помолил Дамян когато иска да ми изтрие всички писаници! А и сам бих го направил!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
А ми и аз съм един спамаджия само за триене е и сега в темата за майките пуснах спам ама какво да правя те спамовете кат сирени ме зоват:
Жоркаааа, Жоркаааааа, Жоркаааааааааааааа ела при нас и ни пусни.
Просто нямам сила да им устоя.
Нали интереса идва именно от колоритните фигури и знаещите и компетентните.Аз лично,ако не виждам и не чета интересни мнения и теми не бих бил толкова редовен посетител на форума.Трябва да има кой да буди интерес с писанията си .... Всички ние представляваме форума!
Наричам мъдър онзи човек, който може да удовлетвори и двете потребности. Само едната от крайностите е нещо глупаво; само едната от крайностите е нещо вредно. Можеш да разделиш стихотворението на думи и тогава думите не означават нищо. Когато е налице цялото, то е нещо повече от отделните думи. Притежава своя собствена същ*ност. Притежава интервали, както и думи. А понякога интер*валите имат по-голямо значение от думите.
Стихотворението се превръща в поезия, когато казва нещо, което в действител*ност не е било изказано, когато нещо в него се издига над не*говите части. Ако го разчлениш и анализираш, в такъв случай притежаваш само неговите части и тогава трансцеденталното, цвете, което в действителност беше същността на нещата, е загубено.
Дзен притча (бях я чел преди много време и докато я намеря зор видях) заслужава си човек да я прочете.
Има един суфи светец, Хиджира. В съня му се появил един ангел и му казал, че трябва да събере колкото се може повече вода от кладенеца, защото на следващата сутрин во*дата по цялата земя ще бъде отровена от дявола и всеки, кой*то пийне от нея, ще полудее.
И така, през цялата нощ, факирът събирал вода. И на*истина станало така! На следващото утро всички полудели. Но никой не разбрал, че целият град бил полудял. Единствено факирът не бил луд, обаче целият град говорел, че той е луд. Той знаел какво станало, но никой не му вярвал и той про*дължил да пие от своята вода, и останал сам.
Но не можел да продължава по същия начин. Градът живеел в свой отделен свят. Никой не го слушал и накрая тръгнала мълва, че той трябва да бъде хванат и затворен. Твърдели, че той е луд!
Една сутрин дошли, за да го хванат. Или трябвало да се отнасят с него като с болен, или трябвало да го затворят, но не можели да го оставят на свобода. Та той бил съвсем полу*дял! Никой не можел да разбере това, което говорел; говорел на съвсем друг език.
Факирът бил в недоумение и не можел да разбере какво става. Опитвал се да помогне на другите да си спомнят свое*то минало, но те били забравили всичко. Не знаели нищо за миналото, нищо за това, което съществувало преди тази бе*зумна сутрин. Не можели да разберат. Факирът станал нераз*бираем за тях.
Обградили къщата му и го хванали. След това факирът казал: „Дайте ми един миг само. Ще се излекувам." Изтичал до най-близкия кладенец, пил вода, и станал нормален.
Цели*ят град бил щастлив: факирът бил вече о'кей; вече не бил луд. Всъщност бил полудял, но бил част от обикновения свят.
Ако всички останали са заспали, никога няма да разбе*реш, че си заспал. Ако всички останали са заспали и ти си луд, никога няма да го осъзнаеш.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))