Мисля, че във фейс-групата "Пчелин" ставаше въпрос за същият случай и повечето участници, включително и аз ти препоръчахме да подадеш жалба да районната прокуратура и тя ще назначи досъдебно производство и разследващият полицай ще провери как стоят нещата.Поне комшията ще има едно наум! И ти след време! Сега чета, че си тръгнал на сблъсък не с когото трябва - полицаите в повечето случаи си вършат съвестно работата! А при жалбата до прокуратурата за "кражба на пчелни семейства" проблема щеше да дойде от прокурора, който под завесата "неизвестен извършител" /щеше да/ ще прекрати преписката и самото досъдебно производство и пак нищо, но това е законния път. Какви "господари на ефири", какви пет лева? Просто ходи в деловодството и си изтегли тази подадена жалба с входящ номер , с извинението, че некомпетентни хора са те подвели/което си е точно така/ и внеси нова, но този път до Районната прокуратура за откраднатите семейства, не се занимавай с адвокатски такси, няма нужда, това са си грешни пари, по добре с тях си купи няколко пчелни семейства и не си губи нерви и здраве!!! Завършил съм факултета по "Журналистика" на СУ в едно друго време и тогава ни учиха, че водеща е винаги "новината"- тук я няма, както няма и читавата разследваща журналистика без да ти струва определени пари! Виж ако се съблечеш гол и застанеш пред откраднатите кошери за да те накацат "твоите откраднати пчели" ще предизвикаш и новина и съчувствие и ще бъде тази новина №1 за телевизиите по света, ако те заснемат- разбира се преди да те пребие с някой кол съседа!
Да, в деловодството се подават, но отиват за разглеждане при прокурор.
Не мога да разбера защо атакуваш полицията. Те са просто глупави и не са виновни. Виновни са шефовете които са ги назначили. Има хора които си вършат работата, но са много голяма рядкост. Точно тези които си вършат работата са за съжаление и направо не им завиждам.
Подавай жалбата срещу пчеларя-крадец, а не срещу полицията.
Не съм съгласен, че няма смисъл да се образува досъдебно производство ако сумата е малка. Според мен това е част от превенцията или иначе крадеца се чувства над закона. Един път като усети, че може да му се размине...
Поне да го извикат на разпит и да даде малко показания, така дори и да не се стигне до дело, поне ще има респект и ще се замисли следващия път.
Наказанията са с цел да се пречупи желанието на човека да повтори престъплението, а не с цел възмездие. Другата цел е потърпевшия да не търси лична справедливост, защото ще се превърнем в дивия запад.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Какво трябва да направя, че да ме затворят за 1-2 месеца тук:
Как да си направим резервация за някоя от луксозните дестинации.
http://blog.arrestrecords.com/the-50...-in-the-world/
Ърнест Хемингуей
ИМАТ ИНТЕРНЕТ И КОМПЮТЪР ВЪВ ВСЯКА СТАЯ! Гледах го по NATGEО или Discovery
То това си е почивка, а не затвор
Във В.Търново бяхме в един хотел(мисля, че се казваше Славянка или нещо такова) и условията бяха МНОГО по-лоши. Докато си в банята и плочките сами падаха, а топла вода ще видиш ако станеш в 6:00![]()
Ърнест Хемингуей
Да, сравнявам курортите с тези места (отбележи, че курорти е в кавички, а не хората, които са били там. И именно защото знам от хора, които са били там какво е било, го пожелавам за тия отрепки, които крадат чуждия труд.
И точно като по-възрастен ще ти кажа - именно такива като теб позорят паметта на загиналите там, правейки си душевни клизми по форумите! Сега ясен ли съм???
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))