Lenovo_A1000_IMG_20170201_153354.jpg Lenovo_A1000_IMG_20170201_153426.jpg........
Тия от Практикер все едно са правили брошурите за осмачета.Стават и за десетаци де.
![]()
Lenovo_A1000_IMG_20170201_153354.jpg Lenovo_A1000_IMG_20170201_153426.jpg........
Тия от Практикер все едно са правили брошурите за осмачета.Стават и за десетаци де.
![]()
Чакаме облитане...?Подядох козите с една баля слама,дано ми простят някога...
Днес като се разхождах се натъкнах на това
oie_319033N0IUUqYt.jpg
за съжаление рояка бе напуснал далаците, вероятно през есента, защото имаше малко следи от восъчен молец, пило и остатъци от прашец.
Утре планирам да отскоча до пчелина, за да видя как се справят с питките и какви са им отзивите за тях.
Keep Walking...
За съжаление много лошо време днес, не се сбъднаха тези 12 градусаСлед обяд няколко кошера опитаха облитане, но заваля дъжд и съсипа работата и до вечерта пръска.
Надявам се утре най на края да има слънце че имат нужда от облитане а идва новата порция студ.
При нас времето днес следобед около 15,00 ч се разгърна и температурата се вдигна, но нямаше как да отида да видя пчелите. За събота и неделя дават затопляне и дано са познали с прогнозата, защото скоро не са се облитали. Единия ден облетят ли - прескочили са зимата.
Keep Walking...
Днес след обяд доста се затопли (стрехиге масово започнаха да капят), но до облитане и при мен не се получи, може би утре или в други ден. Иначе днес сложих вторите питки за сезона (този път от по килограм) че в края на другата седмица пак го дават да застудее...
Сигурно не съм чел внимателно - кога сложи първите?
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))