Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 32 от 41 ПърваПърва ... 223031323334 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 311 до 320 от общо 408
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Това не е проблем, че са убили 15.Ако на таксацията са им дали да убият/от стреля/25. Сега трябва нова и таксация да правят ако са си зпълнили плана.

Имат бият, а за да имаш трябва да положиш усилия . Незнам колко са им дадени по план, наще по план са около 30 и вече 3та година го преизпълваме (даи боже и тази година)пускаме искане в горското и винаги до сега са ни отпускали още бройки невиждам нищо лошо и ли пък незаконно! Така,че не бързайте да ги съдите имат много хубав район гора царевица вода всичко необходимо за прасетата .

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Никой не ги съди! По-скоро размишляваме, аджаба това хоби или що? Въпроса опира до това, защо излиза ловеца на излет? За да си направи кефа - н`ъл така? Ако целта му е да унищожи повече добитък, та да се сдобие с повече мръвка, ами да си гледа свини в къщи. Чувал съм от познати, били по чужбината, че реките, езерата и там де що може, гъмжи от риба. Не ми се вярва да е защото нямат рибари. Ама рибари, които си правят кефа и после пускат рибата да живурка, а не да си пълнят кесиите от нерегламентиран улов.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Никой не ги съди! По-скоро размишляваме, аджаба това хоби или що? Въпроса опира до това, защо излиза ловеца на излет? За да си направи кефа - н`ъл така? Ако целта му е да унищожи повече добитък, та да се сдобие с повече мръвка, ами да си гледа свини в къщи. Чувал съм от познати, били по чужбината, че реките, езерата и там де що може, гъмжи от риба. Не ми се вярва да е защото нямат рибари. Ама рибари, които си правят кефа и после пускат рибата да живурка, а не да си пълнят кесиите от нерегламентиран улов.

Рибата няма рога и зъби.То ние слабо бием, ако знаш какво става в тия часните ловни стопанства беднати е фантазията.Там е на принципа гръмваш плащаш демек колкото по богат си толкова повече гърмиш.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Рибата няма рога и зъби.То ние слабо бием, ако знаш какво става в тия часните ловни стопанства беднати е фантазията.Там е на принципа гръмваш плащаш демек колкото по богат си толкова повече гърмиш.
    В грешка си с информацията, относно ловните стопанства. Аз, въпреки, че не съм ловджия, имам възможността да обикалям из такива. Добитъка си пасе на воля и си го наблюдавам с просто око. Там си е точно за кефа - плащаш и гърмиш, палиш колата и си отиваш с празен багажник. Ако искаш, ми ела на гости, но без пушка. Ще те съпроводя, да се насладиш - елени, зубри и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз имам приятели преди като ходеха за двата дена по 100 броя.За кеф.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Днес мама ми съобщи ,че кучката не иска да яде от 3 дена.Пратих брата да я огледа.Оказа се на 2 места е ударена от прасе.За да няма такива нещастия бийте ги тия прасета колеги.Като ги биете смъквам себестойноста на гледане на едно куче.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не съм се похвалил миналата седмица какво видях.Смея се щото видях за пореден път вече почнах да се съмнявам дали съм ловец или журналист.
    На посията която трябваше да заема ме чакаха 7 гулеми шопара.С лед дълго дебнене реших да ги доближа.Не съм вярвал,че могат да бягат толкова бърже.Все пак ги прекарах на колеги, че напълнихме торбичките.
    П.П. На СЛУКА утре и не пестете патрони.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не съм се похвалил миналата седмица какво видях.Смея се щото видях за пореден път вече почнах да се съмнявам дали съм ловец или журналист.
    На посията която трябваше да заема ме чакаха 7 гулеми шопара.С лед дълго дебнене реших да ги доближа.Не съм вярвал,че могат да бягат толкова бърже.Все пак ги прекарах на колеги, че напълнихме торбичките.
    П.П. На СЛУКА утре и не пестете патрони.
    Този вече и прасета прекарва. На колегите. Толкова ли сте закъсали в Златарица?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз цял форум съм прекарал да ме чете ти за едни прасете се чудиш.

Страница 32 от 41 ПърваПърва ... 223031323334 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •