Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 32 от 54 ПърваПърва ... 22303132333442 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 311 до 320 от общо 537
    Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ето разследването, което направих за чата. Той наистина е деактивиран от много време:

Chat1.JPG

В същото време наистина от време на време някой все още се изхитрява да го ползва. Мисля, че това се случва благодарение на лошо настроени браузъри, при които кеша не работи както трябва. За последното денонощие през чата са преминали 62 съобщения:

Chat2.JPG

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    г-н Матеев, можете ли да ни четете съобщенията какво си пишем с приятелчетата в чата?
    При пчелите има мед, защото има ред!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от delpi Виж публикацията
    г-н Матеев, можете ли да ни четете съобщенията какво си пишем с приятелчетата в чата?
    Ако поискам - мога. Всичко се записва в едни безкрайни таблици на SQL сървъра, и ако човек има желанието и времето, може да види всичко изписано по този форум. Не може да види само паролите, защото форума ги записва в кодиран вид.

Има обаче едно но - опитай се да намериш нещо, което ти трябва, когато редовете в базата с данни са 200-300 хиляди на брой. По 10 секунди да отделям на ред, няма да ми стигне 1 година.

Така че споко - анонимноста ти е гарантирана. Това е така дори и с полицията, въпреки че тя записва всеки един ваш телефонен разговор и всеки един ваш изпратен мейл. И какво от това. Ако трябва да се проследят 7 милиона Българи, трябва да се назначат на работа в полицията 70 милиона китайци, които да прослушват всичко и да прочитат всичко.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Защо на някои потребители, които имат по 1000 мнения (примерно), не се показват всички? Показват се до 20 страници само, по 20 мнения. Около 400 мнения. Другите изтрити ли са?

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Защо на някои потребители, които имат по 1000 мнения (примерно), не се показват всички? Показват се до 20 страници само, по 20 мнения. Около 400 мнения. Другите изтрити ли са?
    И как да намерим тези мнения, ако са архивирани?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Проблемът е оправен.

Интересното е, че поне 1000 човека имат моя телефон, но никой не звънна да ме информира. Иначе аз цял ден бях в София на Работна група по НПП 2017, и нямаше шанс да видя проблема по-рано.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Проблемът е оправен.

Интересното е, че поне 1000 човека имат моя телефон, но никой не звънна да ме информира. Иначе аз цял ден бях в София на Работна група по НПП 2017, и нямаше шанс да видя проблема по-рано.
    Разреши да ти се звъни по всяко време и ще ти се звъни. Само кажи.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    На никого не съм забранявал .....

Какво си мислиш - че сега не ми звънят ли? Ден и нощ, събота и неделя, делник и празник .....

Автор
    Регистриран
    08.03.2015
    От едно известно време имам един проблем. Когато искам да цитирам някой чрез опцията бърз отговор и не мога да слагам интервал между думите просто натискам клавиша space ама нема никой. Иначе през ново мнение нямам проблеми само през бърз отговор дали е само при мен ниная

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    И при мен го има същия проблем (дори и сега се появи), НО когато искам да цитирам някой иначе при „отговор“ всичко е ОК. Аз си го обяснявах че нещо лаптопа ми се е прецакал, но явно е проблем на форума???

Страница 32 от 54 ПърваПърва ... 22303132333442 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •