Първоначално публикувано от ch.atanasov Явно новата ракия по-серт от старата. Затова ми се види цитат на пост в 21.38 , който обаче е публикуван в 21.39. Ха сега да видим как стават тези неща? tsc1 вижда в бъдещето. Знае какво ще кажа и го цитира.
Първоначално публикувано от solaris60 Ха сега да видим как стават тези неща? tsc1 вижда в бъдещето. Знае какво ще кажа и го цитира. Ами : дигитализация . пп. отвори линка в другата тема, да видиш другарчето му кви ги реди.
Първоначално публикувано от ch.atanasov Ами : дигитализация . пп. отвори линка в другата тема, да видиш другарчето му кви ги реди. Димо Димов ли?
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Димо Димов ли? Е, що питаш, не знаеш ли, че заедно ходят по конференции.
Първоначално публикувано от ch.atanasov Е, що питаш, не знаеш ли, че заедно ходят по конференции. Правя се на прост. Иначе колегата Димов прави съчинение по картина за която останалите отдавна знаят.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Правя се на прост. Обиден ли ми се видиш. Много обидчив си напоследък.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Правя се на прост. Много станахме да не вземем да си пречим.
Първоначално публикувано от ch.atanasov Обиден ли ми се видиш. Много обидчив си напоследък. Аз, ако съм ти обиден нямаше да напишеш поста в който да ме питаш. И какво значи напоследък? Напоследък съм дори в добра кондиция и не забелязвам някои нещица.
Първоначално публикувано от jdrumev Много станахме да не вземем да си пречим. Аз ти давам път на теб.
Снощи от едни гръсти оправихме цял таван днес няма ли да построим и друго по тая къща?
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))
Правила на форума