Забравих да спомена че моя прадядо нямаше никакви проблеми с картиците и слепите кучета докато имаше гръсти в градината.
Забравих да спомена че моя прадядо нямаше никакви проблеми с картиците и слепите кучета докато имаше гръсти в градината.
Това и аз съм го чувал, че те бягат от конопа поради специфичната му миризма. Някога, когато живеех в къща и имахме голяма градина, покрай доматите садяхме корени рицин. Поповото прасенце бяга от него като дявола от тамян!
Някой виждал ли е скоро някъде да се продава лико?
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Да, това е другата технология. Рогозки от камъш! Прилагали са я повече в по-стари времена в селата.
И плявата, и камъша, и пъздера, омесени с кал имат по-добри топлоизолационни качества от много съвременни материали. И НЕ ГОРЯТ!
По програмата за саниране налепиха маса блокове със стиропор. Трагедията ще е когато пламне първия пожар във висок жилищен блок!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
Ако не е мазана се казва кара таван.
Преди много пчеларски луни когато нямаше парени восако топилки тия човали от гръсти каква хубава работа вършеха,а сега трябва и цедка да се копува.
С него имам чувството ,че по чист восък вадих.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))