Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 304 от 807 ПърваПърва ... 204254294302303304305306314354404804 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,031 до 3,040 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Вероятно се доказваш пред жена си в къщи или пред приятелите по чашка, защото тук само плямпаш празни прикази! Моето присъствие е там, където аз реша. Твоето мнение за моето присъствие във форума не струва и пет гроша. Просто си малцинство. Ако искаш да се убедиш в противното - пусни анкета.
    Странно е как оценяваш труда - твоя е скъп и зле заплатен, а моя - заплатен прескъпо? А да си чувал, че социализма си отиде и всеки продукт намира своята пазарна оценка?
    Разбира се, че И пред жена си, то и пред нея като не мога да се докажа - стана тя. Ако чакам да стигна на твоето дередже, да се доказвам - ехее.
    Моя труд си е добре платен и не се оплаквам, но и не се хваля като теб.
    Кво сега, да обявя, че продавам меда по 20 лв/кг и да няма кой да го купи, нещо което ти правиш.
    И в допълнение, той соца си отиде, но май ти още живееш в онова време.
    Тъй като гледам, твоите продукти не са оценени още, а дали това ще стане? Има една закономерност - много от величията в различни сфери са признати, след като не са вече между нас.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията

И в допълнение, той соца си отиде, но май ти още живееш в онова време.
    И как стигна изведнъж до този, противоречащ на всичките ти досегашни приказки извод?
    Тъй като гледам, твоите продукти не са оценени още, а дали това ще стане? Има една закономерност - много от величията в различни сфери са признати, след като не са вече между нас.
    За оценките не се притеснявай! Нещо не те видях онзи ден на конференцията между поканените да си представят продуктите.
    А ако АПИС стане, представянето и ще е в Брюксел. Бъди сигурен!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    И как стигна изведнъж до този, противоречащ на всичките ти досегашни приказки извод?

За оценките не се притеснявай! Нещо не те видях онзи ден на конференцията между поканените да си представят продуктите.
    А ако АПИС стане, представянето и ще е в Брюксел. Бъди сигурен!
    К'во да правя там? Аз за разлика от теб не чакам на подаяния от Европата, а съм запретнал ръкави и действам (работя). Както ти казах, сега съм на релакс и си чеша крастата с теб, инак не бих ти отделил от скъпоценното си време, да влизам в такава полемика и то с човек, който не прави нищо друго освен да изпълнява заръките на докторите - раздвижване на ставите по горните крайници.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    К'во да правя там? Аз за разлика от теб не чакам на подаяния от Европата, а съм запретнал ръкави и действам (работя). Както ти казах, сега съм на релакс и си чеша крастата с теб, инак не бих ти отделил от скъпоценното си време, да влизам в такава полемика и то с човек, който не прави нищо друго освен да изпълнява заръките на докторите - раздвижване на ставите по горните крайници.
    И не прекалявай с вонещата вода, особено когато попада върху главата. Има обратен ефект.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Този въпрос е точно в целта. Освен пчеларския сектор, много други сектори са запънали на този проблем. Познавам хора, които имат парите, опита и квалификацията да направят нови заводи, предприятия, цехове. Ноо..., липсата на хора, с които да осъществят идеите си, ги спира още в началото. Захващат се само тези, които могат да се справят дори с абсолютно неквалифициран персонал. В пчеларството това няма как да стане при настоящото положение. Единственото предполагаемо решение е електронизацията на пчелина. Пращаш го манго да размести корпуси или нещо друго, без той самия да разбира какво точно прави и защо, защото компютъра така е казал. Твърдо съм решил да изпробвам този вариант, пък ще видим какво ще стане. Само с манго няма да стане, естествено, но поне един зрящ на десет слепи все е нещо.
    Ти затова ли тича цяло лято из пчелина да гониш рояци? Защото нямаш все още електронизация. Понякога като се зареете из розовите облаци и няма слизане.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Не обичам да викам "хоп" преди да съм скочил. Аз мога да ти напиша и как се трепят акари със звук, ама като не съм го видял с очите си ще излезе, че пак "плета печалбарски мрежи" и ви омайвам "деликатната пчеларска душа" с измишльотини. Така че - "всяко нещо, когато му дойде времето!"
    И аз трепя къртици вече 4-та година със звук. Не може да си представиш с какъв хъс търсят устройствата и субсидии, че щели да си правят караоке бар около тях.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ако това го напиша аз вече да са ми скочили!
    Вече те заобикалят. Изхитриха се.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ти затова ли тича цяло лято из пчелина да гониш рояци? Защото нямаш все още електронизация. Понякога като се зареете из розовите облаци и няма слизане.
    На мен ми е простено, аз съм абсолютен аматьор първа година. Догодина се надявам да захитрея и да съм по-умен от пчелите, че дотогава не се знае какъв акъл ще ми дойде. Като чета ранния Матеев, се успокоявам. Ама то късния хич го няма, сигурно и на него друг акъл му е дошъл.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    На мен ми е простено, аз съм абсолютен аматьор първа година. Догодина се надявам да захитрея и да съм по-умен от пчелите, че дотогава не се знае какъв акъл ще ми дойде. Като чета ранния Матеев, се успокоявам. Ама то късния хич го няма, сигурно и на него друг акъл му е дошъл.
    Изхвърчаха му фантазиите из главата. Явно разбра, че и работа трябва. И то яка, на място, а не до полата на жена му/компютъра/.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Вече те заобикалят. Изхитриха се.
    От устата твои в ушите божи!
    Че аман от глупости!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Страница 304 от 807 ПърваПърва ... 204254294302303304305306314354404804 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •