Искрено се надявам цените на горивата да паднат в цялата страна, защото нормалните цени са тези тук във Варна. Всички продават на цените на Марешки, или на близка до неговата и не съм видял бензиностанция във Варна да затвори.
Искрено се надявам цените на горивата да паднат в цялата страна, защото нормалните цени са тези тук във Варна. Всички продават на цените на Марешки, или на близка до неговата и не съм видял бензиностанция във Варна да затвори.
http://m.fuelo.net/m/city/579
Това е във Варна.
Здравейте,
Това защо го публикува? Не ни стига, че ви завиждаме затова, че си имате Марешки! По спомен последният път, около 30.01. заредих дизела в София на 1.95лв.
Уж проверки, картелни споразумения............... Няма ефект! Още малко и цената на барел, ще стане колкото един литър нафта!
Поздрави, Г. Георгиев
Внимавай какво си пожелаваш
Имал съм много забавни моменти:
Два дни не бях сядал на компа и ми звъни телефона с оплакване, че съм трил постове. Влизам във форума и виждам, че не само не са трити, а и не са публикувани.
Друг случай - блокирал съм потребители да не пишат във форума. Това го няма като възможност и седя и се чудя как да го обясня. Явно има проблем с компютъра, но аз съм виновен в неговите очи.
Няколко човека бяха решили, че няма да ги позная по "скрития" IP адрес и че вечерта няма да има никой във форума - ГРЕДА
Единят се оплаква от спама, а другия се оплаква, че го триеш...Решението е просто - излизаш от форума и си сипваш голяма шотландска ракия.
Влизам във форума и виждам, че Матеев е наспамил ама...хубаво... и накрая написал нещо от сорта "Моля модератор да почисти"
Да не говорим за любовта която се развиваше във всяка една тема наскоро.
Забавно е! Заповядайте!
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Любов, любов- варен картоф!
Разрежеш ли го той суров!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))