Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 30 от 31 ПърваПърва ... 2028293031 ПоследнаПоследна
Резултати от 291 до 300 от общо 604

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Темичката "Как се заселва ново нуклеусче" от Раздела за начинаещи след любезната намеса на Скутелатора се превърна във фундаментална тема. Лошото е , че след половин година ще остане затрупана под купчината теми тип "един въпрос - един отговор", поради което предлагам да отиде където й е мястото - например при "Майката".

И още - не знам каква ще бъде политиката на администрацията в тази област, но може да обърнете внимание на целия Раздел за начинаещи. Всякакви теми със заглавие "Въпросче" , "питане" и/или с по един или два отговора да отиват в темата "Въпроси от начинаещи и млади пчелари" , според мен.

Яаааа, форума имал нов собственик .......
    Да му е честита придобивката .......

Браво на Ванката и дано се е отблагодарил на buci за колосалния труд по форума.
    "Спокойствие и само спокойствие" - Карлсон който живее на покрива.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov
    Темичката "Как се заселва ново нуклеусче" от Раздела за начинаещи след любезната намеса на Скутелатора се превърна във фундаментална тема. Лошото е , че след половин година ще остане затрупана под купчината теми тип "един въпрос - един отговор", поради което предлагам да отиде където й е мястото - например при "Майката".

И още - не знам каква ще бъде политиката на администрацията в тази област, но може да обърнете внимание на целия Раздел за начинаещи. Всякакви теми със заглавие "Въпросче" , "питане" и/или с по един или два отговора да отиват в темата "Въпроси от начинаещи и млади пчелари" , според мен.
    Периодично модераторите правят преподреждане на значимите теми. Ще се прави и за в бъдеще, но нека да преминем на vBuletin, че там са много по-развити модераторските инструменти. Тука в тази версия на форума си е жива мъка да се модерира.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Бих искал да се върне опцията за оценка на коментарите,плюсче и минусче.

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    и Аз искам ,както и малко модераторска намеса из целия форум,има за местене за триене и куп друга бумащина,ама какво да се прави ,модераторите и те пчели гледат

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Сега е най-голямата лудница около отводките, майките, центрофуженето и т.н. Живот и здраве - ще го реорганизираме форума с модераторите, но това по-лесно ще стане на vBuletin. Самото прехвърляне се забави, защото сина ми излезе в сесия, а той е всъщност WEB администратора и IT специалиста. Той ползва и базовия акаунт с име Administrator.

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    Няма ядове ,когато тогава ,успех на студента и на теб,запази 1 бурканче от акацията,ако идваш към морето без него да нев тръгваш tongueout;

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Искам да изкажа дълбоката си искрена благодарност към модераторския екип на Форума. В битието ми на регистриран потребител на форума pchelari.com имам около десетина мнения и коментари изтрити. Естествено, водим от т.21 от "Основните правила на форума" и като дисциплиниран човек това по никакъв начин не ме е смущавало. За първи път обаче ми се случва мое мнение да бъде редактирано, което разбира се силно ме развълнува и тук е мястото да изкажа специалната си благодарност към модератора borislav aleksandrov. Благодаря му за това че към редакцията има посочена причина - "Излишен спам". Така трябва ! Това е поредното доказателство за безкомпромисното придържане към правилата на форума и непоколебимото изискване към всички членове да ги спазват. Особено ме възхищава факта, с какво тихо и упорито постоянство се държи на стриктното придържане към т.т. 5, 9, 10, 17, 26 от "Основните правила...". Уверен съм че това е пътят за развитие и гаранция за превръщане на форума в един от най-добрите Бг форуми въобще.
    В заключение, още веднъж огромно благодаря към целия ръководен екип и пожелания все така и занапред, както винаги е било досега, да изпълняват пълноценно всичките 10 точки от "Правилата на модераторите", осигурявайки ни по този начин неописуемо удоволствие от присъствието ни в този прекрасен форум. Хвала Вам!

Наблюдател
    Регистриран
    31.01.2011
    Леле колко много триете!!!Впечатлен съм!Само пудрата захар сте оставили.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от elinpelin Виж публикацията
    Леле колко много триете!!!Впечатлен съм!Само пудрата захар сте оставили.
    Ико имаш претенции за твоя пост може да се обърнеш към Матеев да провери дали правомерно са изтрити постовете ви които бяха нищо повече от СПАМ и нямаха нищо общо с темата... С потребителя medved68/69 може си ги мерите на лични и да се разбрете откъде и кои е товарил мед за китай ....
    И "mmmmmmmmmmmmmmmm" е изключително важен пост който ни научи на много важни неща свързани с отглеждането на пчелите....
    A и псувни не се толелират - справка с правилата на форума
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Страница 30 от 31 ПърваПърва ... 2028293031 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •