Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 30 от 34 ПърваПърва ... 202829303132 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 291 до 300 от общо 336
    Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Времето за 2015г. е ясно по принцип!!...трябва да се отвори нова актуална тема "Времето 2016г.".....преди няколко дни даваха по тв-то интервю с някакъв доцент/проф. от Синоптичния факултет, или там как му викат!....и човекът каза, че що годе точна прогноза може да се даде за 15 дни напред....за по-дълъг период от време, вече трябва да се хвърля боб, или да се допитаме до ясновидките Луна и др.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Павка, на няколко места из форума има прехласвания по братя срби. Дето зазимяват с мрежа отдолу и мрежа отгоре. Не че и ний не сме го праили понявга.

Прочие, при теб двата магазина май щеше да е по-готино да са отгоре?
    Аз съм новобранец и малко по малко откривам топлата водица.Инак за магазините си прав,ама милерови им приготвям таз зима.Млад съм още и мога да вдигна повече от два крака,затуй.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Йорданов Виж публикацията
    Сега гледам че си дописвал. Искаш да кажеш, че сандъците са с отделно дъно? И това нещо го дигаш цялото и го разкарваш? Как, с въжета отдолу ли, с куки ли или нещо друго или па ключалки има всяко за всяко? И какъв е смисълът на упражнението с магазините под плодника, в края на краищата?
    фитнес приятелю! и то безплатен! свалях 2-3 санъка от ремаркето и качих отводки. с колани с тресчотки. имам и Е-образни железа, крадени от руските клипчета в тубата. а за магазините под плодника ...... започнах да се чувствам като пред изпитна комисия! не ми се бере орехова шума.
    Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 23.12.2015 в 02:07.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Утре, т.е. вече днес, мисля да третирам с ОК - доста стратегическо третиране според мен, сутринта ще е студено все още, 5-7 градуса, после ще е към 13 градуса, и утре ще е топло...сега му е времето да го утепаме акара!!

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Павка, то кат млад всеки може. Идеята е и като не си вече млад, пак да можеш.

Валентин, пчелата не е студено желязо, че да я ползваш за фитнес. Магазините ако искаш да ги скриеш от молеца, може и на друго място да стоят. А ореховата шума за какво всъщност трябвало да се бере?
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Павка, то кат млад всеки може. Идеята е и като не си вече млад, пак да можеш.

Валентин, пчелата не е студено желязо, че да я ползваш за фитнес. Магазините ако искаш да ги скриеш от молеца, може и на друго място да стоят. А ореховата шума за какво всъщност трябвало да се бере?
    не съм казвал, че е желязо.не им беше мястото там, според мен де. и за това ги преместих. а магазините защо да ги крия като и те могат да си ги пазят, даже по-добре от мен. и ако може да питам нещо, значи магазините може да местя и крия, а пчелите и кошерите не може.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Ааа сакън, всичко може, аз не съм казвал че не може. Изначалният ми въпрос беше какъв е смисълът от магазини ПОД плодника? Да не би да е някоя супер ефектна техника демек. Ако е само за пазене от молеца, НАД плодника на пчелите ще им е по-лесно със сигурност, за теб не знам. За другите екстри няма да говоря, както казах, споменавани са из форума. Успех!
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Ааа сакън, всичко може, аз не съм казвал че не може. Изначалният ми въпрос беше какъв е смисълът от магазини ПОД плодника? Да не би да е някоя супер ефектна техника демек. Ако е само за пазене от молеца, НАД плодника на пчелите ще им е по-лесно със сигурност, за теб не знам. За другите екстри няма да говоря, както казах, споменавани са из форума. Успех!
    защо НАД ще им бъде по лесно. кво ще дирят 2-3 празни магазини зимата над плодника? хммм дали ще е супер ефектна техника за ДБ10 зимата 2 магазина отгоре???? ми на осмачетата ако им бодна 4 кво ли ще стане?!!! само да кажа осмачетата на 2 плодника си останаха отгоре, и нямам намерение да ги бутам надолу.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Същото, което и от другата страна.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Преди няколко години си уморих единият кошер. Понеже в питите имаше доста мед и нямаше как да ги съхраня, ги сложих в 2 магазина над плодника на другият ми кошер. Между плодника и магазините поставих найлон, като в задния край имаше процеп около 3см. Пролетта (не мога да си спомня точно кога) като го отворих се беше развил страхотно. По питите и в плодника и в магазините имаше МНОГО пчели. Веднага го разцепих т.е. разделих питите от плодника на две, като от питите които бяха в магазините допълних, и добавих В.О. Всичко беше супер.

Поздрави, Г. Георгиев

Страница 30 от 34 ПърваПърва ... 202829303132 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •