бе моа да се разбереме нещо с тебе....ма требва да намериме и още некой с излишни отпадъчни пчели...а после отпадъчния мед на ракия....де се вика да затвориме кръга![]()
бе моа да се разбереме нещо с тебе....ма требва да намериме и още некой с излишни отпадъчни пчели...а после отпадъчния мед на ракия....де се вика да затвориме кръга![]()
И"отпадъчни"пчели ще се намерят.Всяко корпусче става за капан.Само с некачественния мед ще ми е трудно,но от качествен става превъзходна медовина.В момента съм на такава със пушени свински бузи![]()
"Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери. Именно това правят нещотърсачите." Пише го в "Пипи дългото чорапче".
Наборе, жив и здрав бъди и всички около теб, и продължавай да си "нещотърсач" ! И недей бърза, не можеш да ме стигнеш.
П.п. Ааа, надявам се, корпусчетата в завършен вид да бъдат със запечатани кантове.![]()
Здравей колега да ти кажа и аз съм си мислил за този матеиал но ме притеснява смолите и химийте със което лепят този шперплат.Дали няма да окаже влияние на пробите от мед.Ако имаш опит сподели. wink;
От няколко години си правя отводки в 6 рамово кошерче от такъв материал и зимуват без проблем.И аз имам известни резерви към материала,но фибрана,който се използва от десетилетия да не е по-еко.Освен това пчелите полират вичко.Щом в Троян и около всичко е наред мисля,че няма да има по-голям проблем за меда отколкото в чамовите кошери.
хахаха...Ангеле...много си прав...нема анализ, който да показва у ква къща е живел медоноситела :D
...всички лепила и смоли действат на химическа основа до 24h, мах 48h....след това химикала не отделя нищо....|
....я от тук присъстващите да си кажат тези на които покривните табли са от шперплат... и корпусите са им слепени с "вредно" лепило, а иначе не са си боядисали кошерите, заради анализите
...са че питам жената, дали моам да разфасовам два шкафа...стари са...на 2 години wink; wink;
Чакам с интерес отговора и. :DПървоначално публикувано от аз
знам отговора...обещал съм цялостен ремонт на куфнята...гипсокартон, вградени шкафове, плотове и т.н. ....та тогава тия си идват за мене wink;
....ма само съм обещал wink;
И жена ти сигурно ти е обещалa шкафовете :DПървоначално публикувано от аз
![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))