Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследнаПоследна
Резултати от 21 до 30 от общо 89

Преглед на хибрид режима

Щото стига вече експерименти, до там сме се докарали че гледаме, другия да е по зле от мен без значение че и аз съм зле.Когато пчелина е голям и няма склад където да побере толкоз магазини и пити е оправдано, да се оставят магазините да зимуват при пчелите.Но когато става за по малка бройка, е безсмислено.

Гилъне, през зимата молци няма. Има много причини да не се прибира магазина, но опазването от молци, не е сред тях.

това не е вярно, моите пити именно, зимата бяха изядени от молци, докато бях по пирогов.Та не питай как съм се оправил с основи пролетта, за акацията и после за липата

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Готово, схванах.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Цитат Първоначално публикувано от gillan
    това не е вярно, моите пити именно, зимата бяха изядени от молци, докато бях по пирогов.Та не питай как съм се оправил с основи пролетта, за акацията и после за липата
    Зависи къде си държал питите!Молеца се развива при температура от 12 градуса нагоре!

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Пардон, сега се регистрирах и още се уча да пиша мнения.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от nikberk
    Цитат Първоначално публикувано от gillan
    Зависи къде си държал питите!Молеца се развива при температура от 12 градуса нагоре!
    А мишките щъкат и на по ниски температури.

Наблюдател
    Регистриран
    27.06.2013
    Нормално ли е все още пчелите да носят прашец? Това признак ли е, че все още отглеждат пило? На 12,10,2013 в се още имаше незапечатано пило в някои кошери.

Автор
    Регистриран
    19.02.2013
    Пчеларски район
    Петрич
    Съвсем нормално е да отглеждат още пило. Аз също имам пило и майките на повечето семейства продължават да снасят.

И моите носят прашец и снасят майките,явно топлото време...само не знам как са с консумацията на мед и приноса на нектар дали им стига.

Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •